Back to Question Center
0

Искате ли да станете SEO специалист? Семал дава отговор

1 answers:

Интересувате ли се от това, че вашият сайт се класира добре в резултатите от търсачката ? Ако е така, тогава трябва да научите вградения и излезете от оптимизацията на търсачките и да се опитате да станете SEO експерт. За това ще трябва да научите различни техники и стратегии, които могат значително да подобрят редиците на вашия сайт. Инвестирането в SEO уменията ви ще ви донесе желаните резултати в рамките на няколко дни. Всичко, което трябва да направите, е да научите различни тактики и начини.

Рос Барбър, мениджърът за успеха на клиентите на Semalt , обяснява как да станете експерт SEO по заявка.

Потопете се в SEO

На първо място, трябва да научите основите на SEO, и това е възможно само когато четете за него на различни сайтове и книги. Например, посетете официалния блог на Yoast, за да имате представа за това какво е SEO и как да класирате сайта си в резултатите от търсенето. Също така можете да опитате Moz и търсачката Land да се потопите в SEO по по-добър начин. Това са задължителни уеб сайтове, за да започнете и да станете SEO експерт, тъй като те ни предоставят много статии и информация за оптимизация на търсачките..Следвайте някои SEO на Twitter и Instagram и внимателно наблюдавайте какво споделят на своите платформи. Трябва също така да се присъедините към Facebook групи за оптимизиране на търсачките и да проверите актуализациите, които споделят други експерти в общностите.

Проверете програмите за обучение

Различни програми за обучение също са достъпни онлайн за оптимизиране на търсачките. Можете да научите SEO чрез тези платени или неплатени програми. Можете също така да проверите SEO блогове и уеб сайтове, където експертите споделят различни съвети и трикове, за да знаят много за основната и напреднала SEO. Yoast също предлага някои SEO основи и редовно да пише статии за различни посетители. За тези, които се интересуват от изучаването на SEO, в интернет се предлагат различни уроци. Например Moz и Land Search Engine предоставят на потребителите си много неща, свързани със SEO. Можете да научите основите на SEO, как да напишете отлично уеб съдържание и да подобрите цялостния външен вид на вашия уеб сайт, как да се придържате към техническите аспекти на оптимизацията на търсачките и как да прилагате структурирани данни към уеб страниците си.

Два вида SEO експерти

Има два вида експерти за оптимизация на търсачките и трябва да имате представа за тях: разработчиците, които познават всички маркетингови стратегии и маркерите, които използват кодове за реализиране на уеб сайтовете. SEO ученето е по-лесно, когато знаете разликата между тези два вида експерти. Някои от тях са отговорни за публикуването и писането на качествени статии, някои се съсредоточават върху маркетинга на социалните медии, а други обръщат голямо внимание на създаването на обратни връзки и обхождането на вашия сайт.

За да станете опитен специалист по SEO, ще трябва да научите всичко за тези двама SEO специалисти и как те изпълняват задълженията си по по-добър начин. Освен това трябва да сте запознати с техническите и нетехническите аспекти на работата. Това е безопасно да се каже, че става SEO ще отнеме известно време, така че не е нужно да се притеснявате за нищо. Продължете да учите и разширявайте знанията си, за да постигнете успех в света на интернет.

November 29, 2017
Искате ли да станете SEO специалист? Семал дава отговор
Reply