Back to Question Center
0

Как да се отървем от спам в

1 answers:

Онези, които знаят какво е спам със сезиране, разбират колко е разочароващо, когато се появи в Google Анализ. Тенденцията на разпространяването на спам за препращане на докладите от ГА нараства през последните години. Ако сте собственик на сайт, трябва да знаете как да се справите с него, за да избегнете тежките ефекти, които може да има върху вашия бизнес.

Blackhatworth.com е един от репортерите, които са имали много собственици на сайтове и мениджъри, които надраскват главите си. Това е сайт, който ви изпраща фалшив трафик или "фалшиви хитове", а причините за това са разнообразни. Някои спам-препратки са насочени към привличане на посетители на техните сайтове. Те знаят, че има сайтове, които публикуват списъци с най-добрите си референти. Сайтовете за спам се надяват да получат посетители, защото просто се появяват в такива списъци. Тези сайтове също така се грижат за любопитството на мениджърите на сайтове. Надяваме се, че когато те ви спасят, вие ще искате да разберете защо те се свързват с вас. Вие посещавате сайта им, за да проверите и това е точно това, от което се нуждаят - трафик.

Джак Милър, най-добър професионалист от Семалт , разкрива тук начините да се отървем от такъв вид спам за препращане .

Blackhatworth.com препраща спам вредни?

Макар че спамът за препращане може да звучи безобидно, тъй като не е свързан със злонамерени действия като разпространение на злонамерен софтуер, това е сериозен проблем, защото засяга вашите GA данни.

Проблемът, порочен от спам при препращане, е, че той вибрира вашите данни за уеб анализ. Данните ви са изкривени и не дават точни показатели за трафика, насочен към сайта Ви. Решенията, взети въз основа на тези неточни данни, могат да бъдат по-вредни, отколкото са полезни за бизнеса. За съжаление, хората, които не са наясно със спам за препращане, правят това и по-късно се чудят защо техните SEO стратегии не работят както се очаква.

Да се ​​отървем от Blackhatworth.com Спам за препратки от Google Анализ

Създаването на филтри за спам за препращане в GA е един от ефективните начини за премахване на фалшивия трафик от сайтове за спам. Филтрите се грижат за сайтовете, които изпращат фалшив трафик директно към GA, както и за тези, които използват ботове, за да посетят сайта Ви.

  • Влезте в профила си в GA и в падащото меню Преглед кликнете върху Създаване на нов изглед и му дадете име.
  • Създайте нов филтър, като кликнете върху Филтри> Нов филтър. Посочете новия филтър "blackhatworth.com е добър".
  • След като изберете типа персонализиран филтър, кликнете върху Изключване и в падащото меню Филтриране изберете Препращане
  • .
  • В полето Filter Pattern въведете blackhatworth \ .com и след това запазете вашите настройки
  • .

Можете да направите това за всякакви други препратки за спам, които може да се появят в отчетите ви за GA. Уверете се, че преди да филтрирате всеки домейн, първо проверявайте дали той всъщност е спам препращач. Не искате да филтрирате оригинални сайтове и губите истински трафик по погрешка.

November 29, 2017
Как да се отървем от спам в
Reply