Back to Question Center
0

Попитайте Семал как да спечелите борбата срещу Дародар Препращане Спам

1 answers:

Важно е да блокирате спам подарък darodar.com в Google Анализ, преди да е станало твърде късно, а фалшив трафик, който лош човек пропилява в профила ви, намалява ранга ви на търсачката . Най-добрият вариант е да създадете филтри с име на хост в Google Анализ. За щастие Google ни предостави много полезни съвети и уроци за това как да създадете предварително дефинирани филтри, за да изключите трафика на refer.dar darodar.com от профила си. Ако сте забелязали някои странни връзки за препращане в отчетите в Google Анализ, които ви насочват към партньорските връзки на eBay.com и Amazon.com, нека ви кажем, че един руски измамник е събрал куп идентификационни номера за проследяване на Google Анализ и е включил злонамерен софтуер във всички тях. Има шансове уебсайтът Ви да получава злонамерен трафик, защото също е идентифицирал идентификационния Ви номер за проследяване.

Оливър Кинг, Семалт Мениджър за успехи на клиенти, обяснява, че този руски човек използва всички тези идентификационни номера за да пише Google Анализ, без дори да преглежда вашите уеб страници. Освен това, той изпраща конкретен URL адрес за препращащия, опитвайки се да ви подведе Google Анализ. Ще видите този URL адрес в уебсайта си и ще ви пренасочи към партньорска връзка, която лош човек е изоставил. Най-често Amazon и Alibaba се използват като филиал на връзките, но лошият човек е вграден много филиал връзки и пренасочи потребителите с надеждата да продават своите продукти по интернет и да получите някои комисионни. Повечето от уебсайтовете на търговците възстановяват идентификационните данни на партньорите в "бисквитките" за няколко дни и лошите момчета продължават да печелят пари чрез сайта Ви.

1..Някои хора ще ви помолят да промените файла .htaccess на вашия сайт, но това е добре за нищо, тъй като лошият човек няма да посети вашия уеб сайт.

2. Това не се отразява на вашия сайт, така че не трябва да се притеснявате за него. Вместо това, това ще повлияе върху вашия отчет за аналитичните данни и скоростта на отпадане може да бъде увеличена.

3. URL адресите за препратки ще имат идентификационния номер за проследяване в Google Анализ. Този руски човек ще определи кой посещава URL адресите за препращане, преди да ги пренасочи към филиалните си връзки.

4. Първата собственост в профила Ви в Google Анализ ще бъде засегната от време на време - Имотът с Вашия идентификационен номер за проследяване ще завърши с буквата "I".

5. Филиалните идентификатори се съхраняват в "бисквитките", без да създават проблеми за вашия компютър или уебсайта Ви. Но той ще възнагради този лош човек относно комисионните и авансовите плащания.

6. За нови и основни сайтове трябва да блокирате спама с помощта на предварително дефинирани филтри за име на хост в Google Анализ.

Спамът за препращане на уебсайтове е един от основните проблеми и е форма на изкуствен трафик, която разрушава класирането на сайта в интернет. Трябва да имате предвид, че никой човек не посещава уебсайта Ви. Вместо това спамът за насочване на darodar.com посещава сайта Ви, създава импресии и получава тези посещения, записани в профила в Google Анализ. Така че, ако някога забележите скок в трафика на препратки към аналитичния си профил, може да ви заинтересува да създадете филтри или да промените настройките на файла .htaccess. Това ще попречи на лошия човек да пренасочи посетителите към свои собствени уеб базирани уебсайтове.

November 29, 2017
Попитайте Семал как да спечелите борбата срещу Дародар Препращане Спам
Reply