Back to Question Center
0

Прост причина защо Google не може да застане на сайта Ви - Отговор от Семалт Експерт

1 answers:

Ако смятате, че пълненето на ключови думи е от съществено значение в SEO, вие правите голяма грешка! Ключова дума пълнеж е термин, който обяснява, че използвате много думи, без да обръщате внимание на качеството. С други думи, можем да кажем, че това включва използването на много фрази и безсмислени думи в една статия, а целта на уебмастърите е да внесат все по-голям трафик, подобрявайки класификацията на своите сайтове в търсачката . За съжаление, пълненето на ключови думи води Google да наложи санкции на уебсайта Ви.

Въпреки това Игор Гаманенко, Семалт Мениджър за успех на клиентите, заявява, че е възможно да се избегне това наказание, като се придържаме към перфектната плътност на ключовите думи. Не трябва да използвате много думи и фрази, тъй като те ще бъдат маркирани като спам от търсачките. Също така не трябва да забравяте, че Google не приема леко пълнене на ключови думи. Всъщност тя е приложила няколко стратегии, за да се увери, че всички статии са написани с подходящ поток, език и няма пълнеж на ключови думи. Тук ще ви кажем как да избягвате пълненето на ключови думи и да запазите качеството на вашето съдържание на прилично ниво.

Какво е пълнене на ключови думи?

Преди да обсъдим нещо друго, позволете ми да ви кажа, че пълненето на ключови думи е неподходящото използване на ключови думи и фрази в съдържанието ви..Уверете се, че вашите статии са добре написани и се придържайте към минималния брой думи за SEO цели. Трябва също така да разберете основните понятия за пълнене на ключови думи. Когато специалист по SEO работи, той или тя се опитва да изпълни ключови думи, за да подобри класирането на уебсайта Ви. Всъщност, такива сенчести техники могат да доведат вашето съдържание на върха, но резултатите никога не са дълготрайни.

След като сайтът ви стигне до първите страници на Google, търсачката ще оцени качеството му и може да го свали, ако сте го натъпкали с ключови думи. Ето защо никога не трябва да наемете експерт по SEO, който е добър в писането на безсмислени статии и обръща повече внимание на пълненето на ключови думи, отколкото на качеството.

Според Уикипедия Google смята, че пълненето на ключови думи е нечестна практика. Затова е важно писателите на свободна практика и кураторите на съдържанието да гарантират качеството на писмените статии. Те трябва да пазят ключовите думи до минимум и да се опитат да предоставят на потребителите все по-полезна информация.

Ключова дума Пълнеж Процент:

Ако сте объркани за процента на пълнене на ключовата дума, позволете ми да ви кажа, че някои ключови думи, които използвате в дадена статия, трябва да съответстват на правилата и разпоредбите на Google. Най-често SEO препоръчва плътността на ключовите думи да не е повече от два процента и най-добрите ключови думи могат да бъдат откроени във вашите статии. Можете да изчислите плътността на ключовите думи с много инструменти. Препоръчваме ви да не използвате една ключова дума повече от два пъти в статия със 300 думи. Можете да увеличите броя думи и да включите същата ключова дума от четири до пет пъти, но това е максималната граница.

Moz може да помогне:

Moz.com е известен сайт за SEO консултации, който ви предлага решения за всички ваши SEO-свързани проблеми. Можете да създадете акаунт на този сайт и да зададете въпросите. Можете също така да се възползвате от неговите абонаменти и да изтеглите най-много приставките, които най-добре отговарят на Вашия сайт .

November 29, 2017
Прост причина защо Google не може да застане на сайта Ви - Отговор от Семалт Експерт
Reply