Back to Question Center
0

Ръководство от Семалт Експерт за създаване на качествено ориентирани SEO практики

1 answers:

Търсачките са нараснали с времето и са въвели голям брой стратегии, основаващи се на качеството. Настоящата промяна даде ключовите думи централното място в бялата шапка SEO. Оптимизирането на ключови думи остава съществена част от по-доброто класиране в резултатите от търсачката , но не е толкова ефективно, както преди няколко години.

Ролята на оптимизирането на ключовите думи

Не би било погрешно да се каже, че оптимизирането на ключови думи е от съществено значение за оцеляването на сайта в интернет. Различните отчети разкриват, че Google и други търсачки са дали ключови думи изключително важни, но това не означава, че собствениците на уеб сайтове и блогърите трябва да вмъкват много от ключовите думи в съдържанието. Вместо това, те трябва да се опитат да използват правилно кратки опашки и дълги опашки ключови думи и не трябва да изпълняват ключови думи. В противен случай търсещите машини ще накажат и ще забранят техните сайтове да се покажат в резултатите си.

Поражда някои въпроси като "Как да балансирам оптимизирането на ключовите думи с насочените към качеството SEO практики?". Трябва да имате предвид следните неща, определени от Oliver King, водещ специалист в Semalt , за да увеличите максимално използването на ключови думи, като гарантирате, че качеството на вашето съдържание ще остане същото през цялото време.

Ръководство за употреба на ключови думи

Уверете се, че вашите статии и начинът, по който са написани, са ангажирани и отговарят на стандартите на търсачката..Преди всичко, трябва да провеждате основни изследвания на ключови думи и да създавате списъци с основни термини, които са свързани с вашия сайт. Следващата стъпка е да калибрирате всички ключови думи, за да определите кои ключови думи с къси и дълги опашки са най-подходящи за Вашия бизнес. Вие трябва да се опитате да запазите намерение за търсене в съзнанието си, докато избирате дълги опашки и кратки опашки ключови думи. Това е така, защото статиите, написани с ясен фокус, ще бъдат по-добре класирани в резултатите от търсещите машини и ще бъдат индексирани лесно.

Използвайте ключовите думи стратегически

Как и къде използвате ключовите думи е много важно. Експерти твърдят, че трябва да вмъкнете ключовите думи в заглавието, заглавията и първия параграф на вашата статия. Плюс това, трябва да използвате голям брой кратки опашки и дълги опашки ключови думи в цялото съдържание и да групирате същите ум фрази и думи заедно. Винаги трябва да имате предвид, че използването на много ключови думи в една статия може да доведе до Google и други търсачки, които маркират сайта ви като спам. Така че най-добрият вариант е да избирате различни ключови думи и фрази и да ги използвате по невнимание във вашето съдържание. Можете също да използвате общи думи и фрази, докато пишете статия. И да, не забравяйте да използвате основната ключова дума в заглавието и първия параграф. Солидният принцип е да въведете ключовите думи три до четири пъти във вашата статия.

Уверете се, че статиите отговарят на критериите за качество

Трябва да сте сигурни, че вашето уеб съдържание и статии отговарят до голяма степен на критериите за качество. Това е така, защото интернет е наводнен с уеб сайтове, а вашият бизнес може да оцелее само когато предлагате подходяща информация на посетителите си. Осигурете им нещата, които искат да прочетат, и предлагайте уникален ъгъл или разходка в съдържанието, за да зададете статиите си отделно от конкурентите.

Searchmetrics прожектира няколко неща, които могат да ви помогнат да подобрите качеството на вашия сайт и да получите високи ранглиста в резултатите от търсачката. Трябва да помните, че термини, ключови думи и фрази трябва да са част от всички статии. Освен това трябва да включите невероятни видеоклипове и изображения, за да направят вашите статии по-привлекателни за читателите.

November 29, 2017
Ръководство от Семалт Експерт за създаване на качествено ориентирани SEO практики
Reply