Back to Question Center
0

Руският спам е най-опасния в света? - Отговор От Семалт

1 answers:

Джулия Вашнева, Семалт мениджър за успешен успех на клиентите, изразява дълбока загриженост, че руският спам понастоящем е сериозен проблем и е един от най-лошите видове спам в интернет. Съдържанието и статиите, които се изпращат в входящата ви поща, варират от основните реклами до опасните вируси, които могат да затруднят до голяма степен потребителите и мрежите за интернет доставчици. И е безопасно да се каже, че това ще заема много ценна информация, ресурси и време.

Защо Русия?

Както и в други страни, Русия наскоро предприе някои значителни стъпки за предотвратяване на вирусни атаки и спам. Въпреки всички тези мерки, потребителите по целия свят все още получават спам имейли с произход от Русия. По този начин можем да кажем, че може да не е възможно да се филтрират имейлите от цялото. SpamCop.net отприщи някои стратегии, които да навредят на имейлите на голям брой потребители. Защо е невъзможно да ги контролирате? Основната причина е, че липсата на DNS черен списък. Няма система за блокиране на мрежовия спам и дори филтрите не могат да филтрират руския спам поради неадекватни мерки за сигурност.

Основателят на руския спам:

Според Вардан Кушнир е зад руския спам. Той беше известен софтуерен инженер, който можеше да напредва в тази област за дълго. За съжаление, този човек вдигна грешен път и изпълни интернет с разрушителни и злонамерени спам. След като се бори с правителството си по политически причини, Кушнир пое още един път и започна да използва собственото си оръжие - спам. Той направи разумно използване на кампании по имейл и продаде акции на Софим..Единственото нещо, което спря този лош човек от успеха, беше държавата Канзас, която изискваше доказателство за извършените транзакции. Също така се смята, че този човек стои зад руските спам операции, които се съсредоточават върху политическите и социалните заплахи.

Някои от приятелите му твърдят, че Kunshir винаги е искал да се превърне в успешен разработчик на софтуер, точно както Бил Гейтс. Но той избра друг път и не постигна успех. Неговите похвални закачки и много спам го накараха да разпространи страх в собствената си страна, което доведе до много кризи и дори убийства.

руски спам днес:

Куншир остави в наши дни траен отпечатък върху спамерите. Разни руски спам съобщения говорят за уникалните и иновативни схеми. Някои от тях предлагат продукти и услуги на ниски цени, докато другите се занимават с дефектни стоки и онлайн хазарт. Една от основните и най-изявените форми на спам са рекламите на фалшиви часовници Rolex.

Докато някои потребители може да не са чували за това, защото получените от тях съобщения не могат да бъдат преведени на английски, другите са загрижени за бъдещето, тъй като входящите им кутии са изпълнени с много спам имейли. Ето как да задържите тези имейли, които съдържат чужди езици:

1. Можете да създадете отделни връзки за съхранявания имейл.

2. Трябва да изтриете имейлите, които са изхвърлени, съхранявани или са налице в папките.

3. Трябва да го прехвърлите в кошчето и веднага да го изтриете.

Ако сте получили много имейли, можете да ограничите техния брой и да изпратите останалата част в папката за спам .

November 29, 2017
Руският спам е най-опасния в света? & Ndash; Отговор От Семалт
Reply