Back to Question Center
0

Семал Експерт обяснява как да премахнете. И Дадодар от Google Анализ

1 answers:

Ако наскоро сте стартирали съвсем нов уебсайт и наблюдавате нещо странно в профила си в Google Анализ, има шансове да получавате фалшив трафик. Джулия Вашнева, Семалт старши мениджър за успех на клиенти, казва, че спамботите ще наводнят вашите статистически данни и ще изгорят през честотната лента за няколко дни. Ще видите, че много трафик ще бъде генериран от darodar.com, ilovevitality.com и други призракът на призрак. Единственият въпрос, който ще удари ума ви, е защо се случва и как да се отървете от програмите за препращане на призрак?

Въведение в Дародар и Ilovevitality.com

Дародар и ilovevitality.com се наричат ​​"призраци". И двете услуги наводниха интернет с фалшиви изгледи, докато те твърдят, че изпращат истински посещения чрез маркетингови и SEO кампании. Ilovevitality.com и Darodar са роботите, които ще изгладят мрежата, за да отвлекат данните ви от Google Анализ. За съжаление, те предоставят фалшиви удари, а степента на отпадане винаги е по-висока от очакваното. Те изкривяват показателите на сайта Ви и представят данните от Google Анализ погрешно. Ilovevitality.com и Darodar са автоматични и случайни, което ви причинява много проблеми. Дори когато никога не сте се регистрирали за техните услуги и оферти, те определено ще проникнат в уебсайта Ви.

Въведение в спам за препращане

Не е правилно рекламата да е добра, защото качественият трафик е много по-ценен от евтината и ненужна реклама. Всъщност много уебмайстори рушат своите сайтове поради лошия трафик..Спамботите са основният виновник и не е толкова лесно да ги предотвратим. За щастие има някои съвети, съвети и трикове, за да защитите уебсайта си от спам трафик и ботове. Босовете продължават да изпращат зловреден трафик и данни до сайтовете ви и в голяма степен изкривяват Google Анализ.

Премахнете Darodar с .htaccess метод

Ако не знаете нищо за файла .htaccess или FTP, позволете ми да ви кажа, че това е един от най-добрите методи за премахване на Дародар. Можете да се отървете от призракът на призрак с тази техника и това ще отнеме само няколко минути. Трябва да имате достъп до FTP сървъра и файла .htaccess. В случай, че не знаете нищо за тези две услуги, ние ви обезкуражаваме от този метод и искате да продължите, тъй като ние не желаем да се сблъскате с някакъв проблем в бъдеще. Трябва да следвате тези прости стъпки, за да спрете Darodar, ilovevitality.com и други присвоявания от унищожаване на вашия сайт. Отворете файла .htaccess и поставете конкретен код в него. Този код ще ви помогне да блокирате ботнетите "Дародар" за кратко време.

Премахнете Darodar от Google Анализ

Ако не се чувствате комфортно, използвайте горните методи, ви предлагаме да премахнете Darodar от профила си в Google Анализ. Този профил има вградени системи за управление на филтри, които ще ви помогнат да скриете връщането на nonsense от Вашия идентификационен номер. Трябва да имате предвид, че филтрите не могат да премахнат неидентифицирания трафик от цялото. Вместо това те могат да го скрият от гледката. Отворете раздела Администриране на профила си и създайте нов филтър. Не забравяйте да премахнете Darodar и да запазите настройките.

Внимание: Не препоръчваме да използвате някой от тези методи без правилна проверка. Инструментът за премахване на Darodar може да създаде проблеми за вас, така че трябва да изберете подходящ метод, след като се консултирате с компютърен експерт.

November 29, 2017
Семал Експерт обяснява как да премахнете. И Дадодар от Google Анализ
Reply