Back to Question Center
0

Semalt - 3 причини, поради които вашето съдържание може да намали вашите рейтинги

1 answers:

Ако смятате, че сте направили всичко правилно, може да грешите, тъй като винаги има нещо, което да се подобри. Трябва да научите много за това как да популяризирате продуктите си в интернет, да научите някои ценности на компанията и маркетинговите тактики. С цялото обучение, как да направите това възможно да изгладите съдържанието си и да го пуснете на пазара по по-добър начин!

Оливър Кинг, един от най-добрите професионалисти в Семалт , говори за 3 причини, поради които съдържанието ви е гадно.

1. Вие много обичате много.

Хубаво е да се възхищавате и да оценявате вашите усилия, но да се наслаждавате много на себе си може да ви причини проблеми. Клиентите никога не се интересуват от вашата самоличност или произход. Какво значение за тях е колко добре вашият продукт или услуга е за тях и как могат да решат проблемите си. Ако имате писмено съдържание за себе си, има шансове, че няма да получите никакви продажби. Уверете се, че съдържанието ви е до марката и отговаря на очакванията на вашите читатели, превръщайки ги в щастливи клиенти. Трябва да се съсредоточите върху създаването на съдържание и статии в името на аудиторията си и ако я създадете сами, вероятно ще изчезнете скоро от бизнеса. Трябва да поемете вашата аудитория и да се грижите за техния вкус, а не за личните интереси и харесва. Пишете на теми, които са в съответствие с вашите услуги и продукти в голяма степен, като предоставят на читателите полезна информация за вашата марка..

2. Вие пишете съдържанието за себе си, а не за вашата аудитория.

Един от най-големите спадове в навлизането в марката е, че повечето хора пишат съдържание за себе си, а не за своите читатели. Вашата задача е да напишете съдържанието на вашата аудитория, като се уверите, че тя отговаря на техните очаквания. Трябва да имате предвид това едно нещо: "Аз не съм мой клиент." Уверете се, че съдържанието, което пишете, не е за лично удовлетворение, а за вашата аудитория. Голяма част от разработчиците на съдържание и специалистите по маркетинг създават статии за себе си и съдържат много ключови думи - те преместват програмата надолу по гърлата на клиентите си, вярвайки, че ще вкусят същото. Трябва да мислите от полето, ако искате да постигнете успех и не трябва да се опитвате да промивате мозъка на аудиторията си.

3. Производството на съдържание е запечатано

Това е една от основните грешки, които правим. Блогерите и авторите на съдържание смятат, че производството на съдържание е безполезно, но това не е така. Виждал съм много хора, които пишат статии и искат да превърнат своите $ 100 на $ 1500 в рамките на дни, което просто не е възможно за никого. Бедните автори на съдържание са готови да напишат вашите статии само за $ 2 на парче. След седмици или месеци ще разберете, че вашите усилия са се оказали безплодни, тъй като съдържанието на вашия сайт не е ангажиращо и информативно за читателите .

Блоговете и уебсайтовете са предназначени да бъдат полезни и ангажирани и не трябва да повреждате репутацията си с нискокачествено съдържание. В заключение, трябва да се опитате да напишете ангажиращи статии и да не бъдете егоистични в това отношение. Не трябва да губите време и пари за неопитни писатели и да се опитате да напишете всичко сами. Трябва да поговорим за това как да решаваме проблемите, да говорим за смешните неща и да повдигаме възражения относно начина, по който се прави маркетинг.

November 29, 2017
Semalt - 3 причини, поради които вашето съдържание може да намали вашите рейтинги
Reply