Back to Question Center
0

Семалт: 5 причини за недостигането на достатъчно хитове на сайта

1 answers:

Следва списък от пет области, които редовно се пренебрегват, защото собственикът или не разбира как работят, или как да се справят с тях. Обърнете внимание, че промените не представят незабавно положителни резултати и изискват търпение.

Джейсън Адлер, мениджърът за успеха на клиентите на Semalt Цифрови услуги, обяснява тук най-често срещаните грешки в SEO.

1. Не достатъчно добро съдържание

Понастоящем търсачките , особено Google, третираха качеството на съдържанието с голямо значение и зададоха алгоритми, за да се уверят, че те само улавят добро съдържание. Нискокачественото съдържание и цялостният уебсайт са предшественици на ниските посещения на уебсайтове и на минимизирания трафик. Освен търсачките, социалните медии също имат непряко влияние върху класирането и трафика на уебсайтове .

Съдържанието, което със сигурност ще увеличи трафика, удовлетворява всички съвети за писане на текстове, работещи след Panda и Penguin, публикувани на висока авторитетна страница, проучени добре и безпристрастни.

2. Насочване към думи с висока конкуренция

Основно се отнася до търсачките. Много сайтове се конкурират, за да бъдат на първата страница на SERP, която има само десет слотове. Търсачките се опитват да покажат най-надеждните сайтове в тези десетте най-добри позиции. Повечето от тези сайтове са запознати с най-популярните ключови думи, използвани на пазара..Поради тази конкуренция, опитът да се класира за едни и същи популярни ключови думи за предстоящия уебсайт е трудно.

Тъй като популярните ключови думи са извън въпрос, алтернатива е да се използва дългият следи. Включете ключовите думи с дълги опашки, когато използвате инструмента за ключови думи на Google, тъй като те имат по-малко конкуренция. Трафикът на уебсайта може да не е толкова колкото популярните ключови думи, но е отличен начин да се подобри възприятието на доверието от търсачките.

3. Бавен уебсайт

Google използва скоростта като фактор за класиране, тъй като желае да увеличи максимално опита на своя потребител. Дори и така, клиентите са по-склонни да посещават уеб сайт с бързо натоварване. Ако се зарежда бавно, потребителите ще излязат от страницата. Сайтът или страницата може да получи трафик на препратки от други източници, но не успява да постигне минималната скорост на зареждане от 4-5 секунди, което води посетителите да напуснат без да виждат нищо. Ако времето за зареждане се увеличава на уебсайт, тогава посещенията на уебсайтовете със сигурност ще се подобрят, което също води до увеличаване на трафика. То също така увеличава шанса да се появи на първите десет слотове.

4. Хит от панда или пингвин

Промените в алгоритъма на търсачките могат да повлияят на това, как един уебсайт се нарежда на SERP и следователно на получената трафик. Ако "Панда" или "Пингвините" попадне на сайта Ви, тогава трафикът, който преживявате, продължава да намалява значително всеки ден. Сравнете отчета в Google Анализ, когато трафикът започне да се отклонява, когато Google направи актуализации на техния алгоритъм. Ако има връзка, след това продължете да правите някои промени, за да възстановите трафика на уебсайта.

Ако не беше нито едно от двете, то може би е все още млад, има малко съдържание, липсват доказателства за използването на социалните медии, няма алтернативни източници на трафик или не са направени една или повече от споменатите SEO грешки. 8)

5. Нает грешна фирма SEO

Има много самопровъзгласили се SEO специалисти в интернет днес. Изборът на грешната компания за SEO може да струва на бизнеса си трафик и други възможности. Не вярвайте на всичко, което се появява в интернет. Потвърдете и потвърдете всеки човек или група, които предприемате за SEO анализ.

November 29, 2017
Семалт: 5 причини за недостигането на достатъчно хитове на сайта
Reply