Back to Question Center
0

Семалт: 6 бели шапки SEO методи за увеличаване на трафика на препратки

1 answers:

Всички уеб администратори искат да карат много трафик към своите уеб сайтове, но малцина от тях постигат задачата. С други думи, можем да кажем, че трафикът за препращане е единственият начин да получите много мнения и удари на уебсайта си, но това е част от SEO шаблона. Ако искате да генерирате качествен трафик, ще трябва да спазвате правилата и правилата на Google и да приемате стратегиите за бели шапки SEO.

Александър Пересунко, мениджърът на успеха на клиента на Семалт , предлага тук някои бели шапки, които да карат огромно количество трафик за препращане към вашия уеб сайт.

Метод 1. Бъдете активни в уеб сайтовете за Q & A

Въпроси и отговори като Yahoo Answers и Quora са добър източник на трафик за препращане. Ако имате малък бизнес и искате да го отглеждате след няколко седмици, не бива да губите време тук и там и да сте активни и в двата сайта.

Преди да започнете дискусията, трябва да разпознаете темата, категорията и фразите за търсене, които са подходящи за вашия уеб сайт. Няма смисъл да отговаряте на въпросите в групите, където не се обсъждат темите на вашия сайт. Друга възможност е да започнете свое собствено обсъждане и да създадете отделна група, като привличате все повече хора към уебсайта си, като оставите връзката си в рамките на въпроса. Можете да поставяте няколко връзки от уебсайта си, свързани със съдържанието на въпроса, и да маркирате някои хора, за да получите огромно количество трафик.

Метод 2. Създаване на кампания за видео маркетинг

Днес много хора се интересуват от кампании за видео маркетинг , така че трябва да създавате куп кампании всяка седмица. Уверете се, че те са подходящи за уебсайта Ви, така че да можете да насочвате към желаната аудитория.

Първата стъпка е да разпознаете и идентифицирате мотива на Вашата кампания..След това трябва да сте наясно с темата, която искате да обсъдите във видеосъдържанието си, и да използвате подканваща фраза, за да карате все повече и повече действия в рамките на няколко минути. Не забравяйте да записвате и публикувате видеоклиповете в YouTube и да продължавате да популяризирате канала си.

Метод 3. Използване на съдържанието

Третият метод е използването на съдържанието. Отнема време, но съдържанието е един от най-полезните и изненадващи начини да карате огромно количество качествен трафик към вашия уеб сайт. Плюс това ви помага да създавате качествени препратки в рамките на часове. Винаги трябва да изчиствате ангажиращото и информативно съдържание и да избягвате копирането на работата на другите. Тя трябва да бъде оригинална и може да се използва в уеб сайтове като Storify и Scoop.it.

Метод 4. Маркетингова кампания за влиянието

Маркетинговата кампания за влияние е идеален и мощен начин за повишаване на вашия сайт или марка пред значителен брой хора. Тези дни много дигитални маркери използват тази стратегия за популяризиране на бизнеса и марките си в интернет. Влиятелите са от различен тип, но най-известните влиятели са знаменитости, тенденции, експерти по домейни и блогъри. Можете да си сътрудничите с някои от тях, за да се радвате на максимални предимства за вашия сайт или марка.

Метод 5. Присъединете се към форумите за публикуване на форуми

Онлайн форумите са добър начин за генериране на качествен трафик. Можете да се присъедините към няколко популярни форума и да публикувате за уебсайта си. Опитайте се да ангажирате много хора чрез разговори и да оставите връзките на сайта си в разговора.

Метод 6. Използване на социални медии

Трябва да направите разумно използване на сайтове за социални медии, за да стимулирате качествен трафик към уебсайта си. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ и Instagram са отличен източник за популяризиране на съдържанието ви в интернет. Опитайте се да получите много харесвания, споделяния, коментари и последователи, като спазвате правилата и разпоредбите на уебсайтовете за социални контакти. Споделяйте съдържанието си в общностите във Facebook и пишете по имейл редовно. То трябва да бъде свежо, споделящо и информативно .

November 29, 2017
Семалт: 6 бели шапки SEO методи за увеличаване на трафика на препратки
Reply