Back to Question Center
0

Semalt Експерт: Как да се справим с 6

1 answers:

Балансиране на вашите стратегии за съдържание с точни измервания е важно. Освен това трябва да анализирате как е ангажирано вашето съдържание. Анализът на ангажиментите е сложен, но е една от най-успешните маркетингови тактики .

Според експерта от Семалт Иван Ковалов, все повече и повече търговци разпределят бюджет за непрекъснати маркетингови стратегии за съдържание и искат да видят отлични резултати .

Една от слабите места на маркетинговите кампании за съдържание е тълкуването на данните. Когато търговците подценяват или реагират прекалено на доклада за анализите, те вероятно ще се сблъскат с проблеми, тъй като засягат в голяма степен бъдещите си стратегии .

Проблем # 1: Твърде много връщане на трафика

Ако видите, че има много връщане на трафика и няма нов трафик, тогава трябва да промените маркетинговите си стратегии. Различните търговци се борят да намерят баланс между връщането и новия трафик на своите уеб сайтове, но трябва да определите стойността на всички уникални гледни точки, тъй като растежът на вашия сайт ще зависи от тези изгледи. Целите на сайта Ви трябва да бъдат посветени на читатели, страхотно лидерство и развлечения. Плюс това, трябва да се опитате да получите възможно най-голям трафик, без компромиси с качеството. Опитайте се да преобразувате посетителите в щастливи клиенти.

Проблем # 2: Спамерите и бомбите могат да изкривят трафика ви

Трябва редовно да проверявате трафика за препращане. Важно е да се отбележи, че има лоши ботове и добри ботове. Лошите ботове ще изкривят аналитичните данни. Има шансове спамът на призрак да повлияе на профила ви в Google Анализ и ще трябва да създадете филтри, за да се отървете от тях. Спамът с призрак няма достъп до уебсайта Ви..Вместо това изпраща фалшиви изгледи, а степента на отпадане е 100%. Една от най-честите грешки е блокирането на спам призраци от файловете .htaccess. Филтрите ще гарантират, че спам от призрак няма да удари в уебсайта Ви в бъдеще.

Проблем # 3: Неизяснените спадове във вашите номера

Виждате ли някои необясними спадове в номерата ви? Преди да се паникьосате за тази ситуация, трябва да предприемете мерки и да проверите отчета в Google Анализ за по-точни данни. Някои от регистрациите и посещенията на уебсайта Ви вероятно ще бъдат неверни. За да получите представа как варират вашите номера, трябва да прегледате данните за периода и да определите дали сайтът е на отрицателна тенденция или положителен. Уверете се, че вашите маркетингови стратегии са до марката и в него не се занимават с спам ботуши .

Проблем # 4: Висока степен на отпадане

Високата степен на отпадане е един от най-големите проблеми, с които маркетингът и уеб администраторите са в наши дни. Никога не е добре за всеки уебсайт, но в зависимост от това защо сайтът ви е бил проектиран, нивото на отпадане не ви навреди много. Уверете се, че приемате дългосрочните маркетингови стратегии, където клиентите означават всичко за вас. Трябва да приемете стратегии за намаляване на степента на отпадане. Ако вашите посетители удариха някои конкретни страници повече от останалите, можете да оставите тези страници като такива и да промените настройките на останалите. Високата степен на отпадане е резултат от проблемите с UX в уебсайта Ви.

Проблем # 5: Страниците на сесия са по-ниски от очакваното

Качественият трафик към сайта Ви може да увеличи приходите Ви за нула време. Но ако страниците Ви на сесия са по-ниски от очакваното, трябва незабавно да предприемете мерки. Има шансове, че вашите реализации ще бъдат засегнати. Високото ниво на страниците на посещение показва колко са ангажирани страниците Ви и как аудиторията ви сърфира в съдържанието ви. Единственото решение на този проблем е промяната на темата и цялостното оформление на уебсайта Ви. Трябва да използвате правилни, пирамидални структури само за SEO цели.

Проблем # 6: Посетителите не отделят достатъчно време на уебсайта Ви

Ако се притеснявате, защото посетителите не прекарват много време в уебсайта Ви, това може да е симптом, който сте, че вашите читатели не получават нищо ангажирано и информативно. Това е времето, когато трябва да насочите аудиторията си обратно към сайта си, като предложите специални отстъпки от продажбите. Освен това съдържанието на уебсайта Ви трябва да е полезно и полезно. Използвайте различни видове медии и качвайте видеоклипове, изображения и качествени статии на уебсайта си, за да обжалвате голям брой хора.

November 29, 2017
Semalt Експерт: Как да се справим с 6
Reply