Back to Question Center
0

Семалт Експерт: Как да се възползвате от B2B маркетинга по имейл

1 answers:

Повече от седемдесет процента от търговците и бизнеса използват имейл бюлетини като част от своите стратегии за маркетинг на съдържанието , които идват зад само блогове и социални медии по отношение на тяхното използване. Междувременно, имейл маркетингът е най-добрият вариант и се смята за най-надеждният канал, когато става въпрос за разпространение на съдържание сред B2B търговци.

Оценките показват, че повече от деветдесет процента от търговците на B2B предпочитат тази маркетингова тактика, а шейсет и пет процента от тях използват специални платформи за електронна поща, за да свършат работата си. Това е безопасно да се каже, че B2B имейл маркетинг е спечелил огромна популярност, защото гарантира възвръщаемост на инвестициите. Повече от деветдесет процента от американците и европейците използват ежедневни имейли. Още по-важно е, че имейлите могат да накарат покупките да се увеличат двойно по-бързо от сайтовете за социални контакти със седемдесет процента висока стойност.

Оливър Кинг, мениджърът за успеха на клиента на Семалт , обяснява тук ръководство за получаване на ползи от имейл маркетинга .

Най-доброто от всички

Когато говорим за маркетинг, първото нещо, което ни навреди, е продавачите от врата до врата. Те имат късмет, защото получават много шансове да изкарват прехраната си, а имейл маркетингът включва изпращане на много електронни писма без гаранция за генериране на приходи. Входящият маркетинг се счита за начин за създаване на витрини в киберпространството. Съдържанието на сайта Ви ще определи колко клиенти ще бъдат привлечени от него.

Вярно е, че имейлите преодоляват разликата. Тези, които зависят от маркетинга на съдържанието, трябва да помнят, че може да не постигнат желаните резултати. Ако смятате, че вашите клиенти ще търсят термините, които сте оптимизирали и ще достигнете до уебсайта или социалните медийни платформи, правите голяма грешка..За разлика от това, имейл маркетингът може да ви достави много клиенти, като гарантира, че гласът ви винаги се чува в интернет. С имейл маркетинга можете лесно да се сложите пред голям брой клиенти и да изпратите съобщението си директно в кутията си. Как те реагират на тези съобщения зависи от това как сте представили продуктите или услугите си пред тях. Позволете ми да ви кажа, че това не е изходящ маркетинг.

Перспективите може да ви игнорират, затова се уверете, че вашият имейл е различен от другите подобни имейли и опитайте да ангажирате клиентите. Това е единственият начин да не бъдат изтрити, без да се проверяват подробностите за продукта.

Накратко, B2B имейл маркетинг ви позволява да се свържете директно с много хора и да намалите стреса си в голяма степен. Някои от хората обаче могат да намират вашите имейли разочароващи и досадни и да изберат да блокират вашите идентификационни номера, но трябва да им позволите да взимат своите решения .

Най-добри практики B2B

Полезна електронна поща (B2B) следва същите методи като партньорите от бизнеса към потребителите:

1. Интригуващи предметни линии за създаване на чувство за познаване и спешност, които развиват чувство за неотложност.

2. Директни текстове, които не губят или помитат времето на получателите .

3. Видеоклипове и персонализирани изображения за разчупване на съобщенията привлекателно и фантастично.

4. Разположения, които правят имейлите ви лесни за четене и подчертават важните точки.

Накратко, бизнесът трябва да изгради доверие, за да привлече голям брой хора, като се увери, че вашите клиенти са щастливи и доволни от вашите продукти и услуги. Трябва да сте сигурни, че стратегията за маркетинг на съдържанието архивира съобщенията във вашите B2B имейли.

November 29, 2017
Семалт Експерт: Как да се възползвате от B2B маркетинга по имейл
Reply