Back to Question Center
0

Семалт Експерт: Потребителите се нуждаят от съдържание, не от реклами!

1 answers:

Когато става въпрос за оптимизация на сайта, трябва да вземете под внимание потребителския опит и да не разчитате на неподходящо съдържание и фалшиви рекламни трикове. Дори когато сайтът Ви е създаден прекрасно и професионално, има шансове да не получите желаните резултати поради фалшив трафик и спам на сезиране.

Експертът от Семалт , Оливър Кинг, съобщава, че основната причина за блокирането на няколко сайтове в резултат на търсенето е лошите клипове за поставяне на продукти. Освен това, неподходящите реклами на страничната лента винаги изтласкват посетителите от сайта Ви. InsightsOne проведе проучване през март 2013 г. на американците, в което девет от десет души твърдят, че са срещнали досадни и глупави реклами в интернет.

Източникът разкри, че рекламите в страничните ленти на уебсайта и в съдържанието на електронната поща са едно от най-дразнещите опции за рекламни разположения в интернет. Много от респондентите сравняват имейлите с нежелана поща със социални медийни реклами и проучването InsightsOne предполага, че шейсет процента от респондентите признават, че са раздразнени от нечетните реклами за услуги и продукти, които никога не са искали да видят. Повече от тридесет процента от лицата са заявили, че са напуснали уебсайтовете и несъответстващо съдържание, а десет процента са престанали да използват рекламираните продукти изобщо. Всичко това се случи, защото промоционалните копия и досадните реклами ги накараха да се почувстват зле.

Трябва да забележите, че десет процента са спрели да използват рекламираните продукти, ако промоционалните копия са натрапчиви в интернет. Марките осъзнават факта, че трябва да използват World Wide Web, и за подобряване на преобразуването им в сайта.Ако те населяват интернет с много уеб сайтове и фалшив трафик, те ще направят повече вреда, отколкото добро, тъй като изобилието от реклами и прекалено промоционалното съдържание ще развали репутацията на техните марки. между информационния и образователния маркетинг на съдържанието и над оптимизираните маркетингови стратегии .

Не трябва да забравяме, че дори най-добрите и най-влиятелните марки не могат да поставят своите реклами за продукти и услуги навсякъде в интернет, убеждавайки потребителите да купуват продуктите си. В продължение на години, маркетингът на съдържанието е помогнал на компаниите и търговските марки да намалят вредните ефекти от уеб маркетинга . Всички марки трябва да ангажират потребителите с мощни стратегии, да пишат и публикуват оптимизирано за SEO съдържание и публикации в блог и да използват стратегии за бели шапки SEO, за да привлекат потребителите към своите продукти и услуги. По този начин те няма да трябва да поставят своите реклами навсякъде на случаен принцип, тъй като това е органичният процес, който ще помогне на марките да увеличат продажбите. Освен това ще засили връзката между марките и техните клиенти до голяма степен .

Марките ще постигнат желаните резултати с този процес, а най-добрият е, че това е текущ процес. По този начин те могат да развият мощни и дългосрочни взаимоотношения със своите нови и съществуващи клиенти. Маркери, които се съсредоточават върху разделянето на бюджета си между създаването на съдържание и платените реклами, ще трябва да отделят повече време и пари за органичните процедури, тъй като добре написаните статии ще ангажират автоматично голям брой клиенти. Дори полезните и информативни реклами няма да спечелят незабавните резултати, но ще оставят отрицателно въздействие върху умовете на вашите клиенти. Така че, трябва да се съсредоточите върху методи, които осигуряват дългосрочни резултати и да спрат случайно поставянето на рекламни елементи.

November 29, 2017
Семалт Експерт: Потребителите се нуждаят от съдържание, не от реклами!
Reply