Back to Question Center
0

Semalt Expert насочва какво да правим, когато трафикът на сайта се появи отдолу

1 answers:

Това е като кошмар, когато виждате, че ефективността Ви в SEO е била избрана от Google или други търсачки и няма начин да се отървете от този проблем. За да получите органичен трафик за сайта си, трябва да играете с ключови думи, да публикувате качествени статии и да определите какъв тип стратегии за оптимизиране на търсещите машини са необходими за уебсайта Ви.

Трябва да си спомните следните неща, посочени тук от Джейсън Адлер, водещ експерт от Semalt , за да разрешите много от вашите въпроси, свързани с SEO .

Проблем с администрацията: Проверете инструментите за уеб администратори

Първото и най-важното е, че трябва да проверите инструментите за уеб администратори и да намерите технически съвети там. Останете обновени с най-новите инструменти и си направете няколко, за да изключите проблеми, които биха могли да причинят незабавен спад в ефективността на сайта Ви.

Бинг и Google предоставят на своите потребители много инструменти. Можете да се актуализирате с тях и да избягвате санкциите на уеб сайтовете. Ако имате всички необходими инструменти за уеб администратори, има шансове, че вашият сайт ще получи добър ранг в резултатите от търсенето. Ако не сте регистрирали и проверили уебсайта си с тези инструменти, вероятно ще се срещнете с проблем през идните дни.

Проблем с релевантността: Проверка на Google Анализ

Ако всичките ви инструменти за уеб администратори изглеждат добре, трябва да преминете към заявките за търсене на Google, за да потвърдите отчетите на Google за трафика си от органично търсене. Уверете се, че тя отговаря на стандартите на търсачката. В противен случай сайтът Ви вероятно ще се повлияе. Ако отчетите са различни, ще има проблем, който трябва да разрешите възможно най-рано.

Винаги трябва да обръщате внимание на ефективността на вашия сайт и не го оставяйте да намалява на всяка цена. След като сте решили всички технически проблеми, следващата стъпка е да анализирате промените в сайта си и да ги запазите. Промените в статиите ви трябва да бъдат засегнати възможно най-рано. Изтеглете отчети от Google Анализ ежедневно и ги сравнявайте помежду си, за да наблюдавате какъв тип промени може да са необходими на ваша страна.

Алгоритмични въпроси

За да разрешите алгоритмичните проблеми, трябва да проверите ключовите си думи и фрази. Трябва да наблюдавате внимателно дали те получават качествен трафик на сайта Ви или не и всичко това може да бъде проверено в Google Анализ с голяма лекота.

Следващата стъпка е да проверите Penguin Tool и да се регистрирате тук. Трябва да създадете профил в Google и да прикачите аналитиката си, за да получавате редовни актуализации на алгоритъма на Google. Този инструмент ще ви покаже дали ефективността на сайта Ви намалява и каква би могла да бъде причината за това. Ако има проблем с вашия сайт и неговия алгоритъм, Penguin Tool ще ви държи актуализиран. Google може да открие и да заличи сайта ви, ако не разрешите проблема възможно най-рано. Винаги трябва да преглеждате SEO практиките си и да избирате тези, които може да се окажат чудесни за уебсайта Ви. Коригирайте статиите с ниско качество и вмъкнете подходящи ключови думи в тях за по-добро класиране в търсачките.

November 29, 2017
Semalt Expert насочва какво да правим, когато трафикът на сайта се появи отдолу
Reply