Back to Question Center
0

Semalt Expert описва функциите на Google Анализ, които всеки SEO шампион трябва да знае

1 answers:

Няма съмнение, че Google Анализ е един от най-важните и съществени инструменти, когато става дума за разбиране на вашата аудитория и нейния вкус. Този инструмент ви позволява да се вмъкнете по-дълбоко в типовете статии, които вашите читатели искат да прочетат, платформите, които те привличат, и пътя, който ги кара да купуват вашите продукти и услуги. Както големите, така и малките фирми използват Google Анализ и се възползват от неговите функции, коригират данните за своите сайтове и планират отлични маркетингови стратегии.

Преди две години стотици компании използваха Google Анализ като част от тяхното събиране на данни и стратегии за дигитален маркетинг . Фирми от всякакъв мащаб използват инструменти за уеб анализ и повечето от тях предпочитат Google Анализ. Състезателите на Google Анализ са Adobe, Webtrends и много други. Може да е невъзможно някой от тях да получи толкова голям успех като Google Анализ.

Някои от отличните характеристики на Google Анализ бяха обсъдени тук от Ник Чайковски, старши мениджър за успеха на клиентите на Семалт ..

Претеглена Сортиране

Когато става въпрос за анализ на начина, по който Вашият уебсайт и различните му страници изпълняват, това е степента на отпадане, на която трябва да обърнете внимание. Освен това трябва да проверите броя на показванията на страницата, качеството на трафика и IP адресите на вашите потребители. За това трябва да кликнете върху заглавието на атрибута и да сортирате проблемите един по един. Опитайте се да организирате страниците по степен на отпадане, но това не би довело изцяло до това уеб страниците Ви да получат висококачествен трафик. Вместо това трябва да сортирате изгледите на страници и да се опитате да намалите степента на отпадане в голяма степен. Тази функция е налице само в Google Анализ и може да ви даде много предимства.

Търсене в сайта

Безопасно е да се каже, че всички уебсайтове имат лента за търсене за потребителите, за да ограничат това, което търсят. Блоковете за търсене ускоряват процеса на търсене до голяма степен, спестявайки много време на вашите потребители. Тази функция е част от Google Анализ и можете да намерите лентата в секцията за търсене в сайта. С този инструмент можете да видите какви видове продукти и услуги са най-подходящи за вашата аудитория и как да направите сайта си лесен за навигация за тях.

Списъци за ремаркетинг

Списъците за ремаркетинг са ценни за маркетингови цели. Те ви позволяват да достигнете до голям брой потенциални клиенти и да преобразувате посетителите си в продажби. Събират данни за посетителите ви, привличат ги към вашия уеб сайт и продуктите. Тази страхотна функция присъства в Google Анализ и е чудесен начин да привлечете голяма част от аудиторията, която имате, без да е необходимо да инвестирате във вашите маркетингови стратегии и социални медийни реклами. За да коригирате настройките си, трябва да отидете в секцията "Администриране" на Google Анализ и да кликнете върху "Ремаркетинг" под заглавието "Собственост". След като активирате тази опция, можете да създадете все повече и повече аудитории въз основа на вашите изисквания. Можете също така да ги добавите към бъдещите си рекламни кампании в AdWords. Това е отлична функция в Google Анализ, която ви дава качествени резултати.

November 29, 2017
Semalt Expert описва функциите на Google Анализ, които всеки SEO шампион трябва да знае
Reply