Back to Question Center
0

Semalt Expert определя как да блокирате нежеланите реклами във всички приложения

1 answers:

Разширенията за блокиране на реклами, като Adblock Plus, са широко известни сред уеб администраторите и блогърите, независимо дали се използват за убиване на досадни и разсейващи реклами или за намаляване на скоростта на вашето компютърно устройство. Една от съществените слабости е, че разширенията работят с браузърите само когато не ги актуализирате в продължение на месеци или не сте ги инсталирали от законните източници. Ако искате да блокирате рекламирането от някои домейни по целия свят, можете лесно да редактирате файловете на хоста на компютъра и да спрете браузъра, iPhone или друго приложение да отваря рекламите на тази конкретна компания.

Игор Гаманенко, водещ професионалист от Семалт , обяснява как работи цялата процедура .

DNS се счита за телефонния указател в интернет. Вашият компютър или лаптоп ще използва два различни метода за намиране на сървъра през мрежата. Първоначално бяха използвани файловете на хост, но сега файловете станаха по-сложни поради хотелите на университета и DARPA. По-късно ДНК беше въведена с цел да превърне търсенето в услуги за всички потребители. Понастоящем почти всички операционни системи извършват търсения от името на IP, като проверяват файловете на хоста. Ако файлът не е намерен, те изпращат заявки за ДНК.

С течение на времето ДНК се превърна в сериозен проблем за сигурността в интернет. Всеки тип машина, която има способността да променя търсенето от име до IP, ще измами DNS системата ви, за да вярва на отдалечените сървъри и SSL, без да ви уведомява за нищо. Безопасността на SSL сертификата гарантира, че вашият онлайн опит за пазаруване на ДНК е безопасен и сигурен. Ако промените рекламния сървър на локалната машина, можете лесно да изпълнявате разнообразни задачи на устройството си без никакви проблеми. Това ли наистина искате да направите? Някои други предимства на тази система са разгледани по-долу.

1. Тя може да ускори интернет, защото по подразбиране проверява локалния хост файл, преди да използва ДНК..

2. Тя е полезна за всички видове браузъри и може да работи за различни персонализирани приложения като RealPlayer, iTunes, Twitter и др.

3. Той може да работи на нива на разделителната способност на OS и няма нищо общо с трафика TCP и UDP.

4. Тя зависи от платформата, MS Windows, OSX и Linux. Ако системата използва IP (интернет протокол), определено ще има хост файла някъде.

5. Тя може да спре рекламното проследяване, а хост файлът е отличен източник за това. Ако не искате да бъдете проследявани, може да се наложи да използвате "бисквитките" за отказване.

6. Той може лесно да блокира злонамерения софтуер и шпионския софтуер. Ако мястото на сървъра се добави към файла, това ще увеличи безопасността на вашия компютър и ще осигури отлично мрежово преживяване.

Блокирайте файла домакин с създадени от общността файлове:

На първо място, трябва да намерите хост файла, който се намира някъде на вашия компютър. Следващата задача е да блокирате този файл с създадени от общността файлове. Ако нямате хост файл, можете да продължите, без да го променяте. Но ако имате хост файла, трябва да направите резервни копия, за да се уверите, че вашите данни не са загубени. Не е необходимо да създавате файловете на хост, като добавите няколко рекламни сървъра, тъй като компютърът ви ще продължи да функционира ефективно.

Заключителната бележка:

Когато сте блокирали всеки уебсайт с влизането във вашия хост файл, то е точно като ядрена бомба. Но няма какво да се притеснявате, защото можете да го блокирате на компютъра и да го спрете да се зареди.

November 29, 2017
Semalt Expert определя как да блокирате нежеланите реклами във всички приложения
Reply