Back to Question Center
0

Semalt Expert разкрива SEO стратегии, които работят перфектно

1 answers:

Успешното SEO маркетинг не разчита само на ключови думи. По-задълбоченото разбиране на целевата аудитория, като например техните онлайн модели, въпроси и цели, също е от съществено значение. Поддържането на здравословна SEO на текущия пазар зависи главно от това колко добре маркетингът удовлетворява намерението на потребителя. Може да имате качествено съдържание на сайта, но гарантирайки, че посетителите имат страхотно потребителско изживяване, върви ръка за ръка с предоставянето на решения на техните нужди.

Иван Коновалов, мениджър "Успех на клиенти" на Семалт , разкрива практически стратегии за преодоляване на маркетинговата Ви кампания.

SEO

Google извършва умишлени промени в основните си алгоритми над сто пъти годишно. Това прави SEO маркетинг доста предизвикателни, тъй като няма сигурен начин да оптимизирате сайта еднозначно, за да му дадете висок ранг в резултатите от търсенето.

Най-добрият начин да се противопоставим на тези ефекти е да се съсредоточим върху елемента, който не се променя напълно: хората. След като сте наясно с нуждите на целевата аудитория и намерението им за търсене, лесно става да създавате съдържание около нея. Това е още по-добре, отколкото да разчитате на ключови думи, които само ще ви дадат добър ранг за краткосрочен период.

Интегрирането на намерението на потребителите в маркетинга на съдържанието също е важно за търговците, тъй като те могат да провеждат пазарни проучвания много лесно. След като сами са използвали търсачки , те биха знаели за борбата с процеса на търсене, преди да намерят отговор на заявка, опциите, които търсачките предлагат, за да получат разнообразни резултати, а фразите за търсене ще връщат най-подходящите резултати ,

UX

Анализът, направен по отношение на намерението на потребителя, докато работи с търсачката, оказва значително влияние върху начина, по който търговците развиват по-голяма практическа работа с потребителите..Добрият потребителски опит е подобен на прилагането на SEO кампания, тъй като изисква да имате чувство за съпричастност към желаната аудитория. Лесно е да се приспособят нуждите от опит въз основа на това, което вие, като маркетолог, смятате за най-добрият начин. Въпреки това, за по-широка аудитория, тя става малко по-ангажираща.

Проектирането на UX изисква значителни изследвания, които следва да действат като насока за създаване на качествено съдържание за целевите потребители. Изучаването на нуждите на потребителската база трябва да ви помогне да информирате съдържанието, което ще намерите на сайта, за да обслужвате тези нужди. Колкото по-дълбоки са научните изследвания, толкова по-добре можете да персонализирате сайта, за да им осигурите най-добрите услуги и опит, които заслужават.

Кой го прави най-добре?

SEO: Сайтовете, които предоставят на потребителите най-точните резултати по бърз и ефикасен начин, са сред тези, които задоволяват намеренията си. Основната цел на Google е да предостави отлично потребителско изживяване, поради което сайтовете с най-високо качество на онлайн ресурсите имат най-силната SEO. Те не дублират или изтъняват съдържанието, не използват оптимизирани SEO стратегии, оптимизират се за мобилни устройства, имат високи скорости на зареждане и са лесни за навигация.

Той се придържа към ръководството за качеството на Google, поради което се явява сред първите резултати в SERP. Тя е толкова ефективна, че Google използва информацията си в графиката за знания. Тя предоставя подробна информация, която улавя много от ключовите думи, отговорите на заявките, няма клъстер. Това е опит без реклами и предоставя полезни връзки за по-нататъшно изясняване.

Това е сред най-високите резултати от търсенето, когато става въпрос за информация за филми или телевизия. Тя предвижда:

  • Дисплей: използва йерархии, за да дава организирана и привлекателна информация.
  • Достъпност: тя е съобразена с мобилните устройства за нови и завръщащи се потребители
  • .
  • Употреба: има много интерактивен интерфейс с ясни възможности за употреба.
  • Стойност: тя представя информация накратко, графичен опит, както и подробно и висококачествено съдържание
  • .
November 29, 2017
Semalt Expert разкрива SEO стратегии, които работят перфектно
Reply