Back to Question Center
0

Semalt: Как да блокираме всички системи за рекламиране безплатно?

1 answers:

Браузърните реклами не са само неприятно визуално, но представляват значителен риск за сигурността. Има няколко морални последици от блокирането на тези реклами. Чрез внедряването на рекламни блокери в браузъра си намалявате заплатите на тези кодиращи, проектиращи и предоставящи съдържанието, което обикновено гледате безплатно. Самите реклами, които искате да блокирате, са същите, които осигуряват финансирането за поставяне на всичко останало онлайн. Независимо от това, честотата на тези реклами в крайна сметка подкопава преживяването.

Майкъл Браун, маркетинг гуру от Семалт , дава тук няколко неща, които да си припомним:

 • Рекламните блокери са много законни, което означава, че те нямат никакви ограничения. Решението как да блокирате рекламите зависи изцяло от вас. Ако решите да използвате рекламен блокер, уверете се, че е чисто и ще ви служи добре. Те обаче имат някои ограничения
 • .
 • Финансирането на Ad Blockers произтича от една организация или лице. Следователно, човек трябва да проведе изследванията си върху компанията, преди да използва услугата си. Трябва да сте сигурни, че етически ще блокира всички реклами толкова дълго, колкото сте се регистрирали с тях. Има случаи, при които собствеността върху услугата "Блокиране на рекламите" се променя и новите собственици получават премии от някои компании, за да пропуснат рекламните им адреси.
 • Добавянето на разширение към браузъра неизбежно ще забави браузъра. Ако обаче имате ефективна машина, това не трябва да ви притеснява. В противен случай може да се наложи да ограничите до два или три раздела едновременно.
 • Разширенията изискват постоянни актуализации, които заемат повече време и ресурси..
 • Рекламните блокери не могат да функционират добре без абонаменти. Трябва да изберете списък с уебсайтове, които искате да бъдат блокирани, и да ги добавите ръчно в списъка с блокове.
 • Не можете да пускате блокиране на реклами за цялата система, ако имате повече браузъри.

За щастие има по-добро решение, което е безплатно, без абонамент. Той блокира реклами за цялата система завинаги. Не се нуждае от софтуер, който да го инсталира, което означава, че няма да забави системата ви.

Ето как:

Инсталирайте хост файловете от MVPS. Той променя известни URL адреси на рекламния сървър с нулев знак. Когато компютърът се опитва да получи достъп до интернет, той ще върне този нулев знак, което означава, че не изтегля рекламата, което на свой ред ще ви спести много време и ресурси. Следва процесът как ръчно да се блокират рекламите, като се използва методът MVPS.

 • Потвърдете, че имате администраторски права. Отворете конзолата "Run", като натиснете едновременно клавишите Windows и R
 • .
 • Въведете "Services.Msc" и намерете опцията "DNS Client". Кликнете с десния бутон върху него и превъртете надолу до "Properties" и след това изберете "Stop".
 • От падащото меню "Тип стартиране" изберете "Ръчно" или "Забранено". Експертите препоръчват опцията "Ръчно".
 • Прилагане на новите настройки и рестартиране
 • Заменете хост файловете в "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc" с актуализираните.
 • Ако антивирусният или защитникът на Windows се опита да предприеме действия срещу действието, откажете.

Вече знаете как да блокирате реклами без рекламен блокер, когато сте в интернет. Уверете се, че редовно актуализирате хост файловете и ги заменете в указаната директория.

November 29, 2017
Semalt: Как да блокираме всички системи за рекламиране безплатно?
Reply