Back to Question Center
0

Semalt - Начини да хипновете вашия обратна връзка Профил с данни за обхождане

1 answers:

Google актуализира потребителите си за значението на препратките в продължение на месеци, но ние сме наясно с факта, че препратките са ключът към успешното класиране на търсачката . Те помагат на Google, Bing и Yahoo да определят значението на сайтовете и блоговете. Много хора обсъждат дали да използват проактивни препратки, за да ангажират посетители или не, и е вярно, че препратките могат да ви осигурят качествен уеб трафик. Освен това те ви помагат да наблюдавате и оптимизирате съществуващите връзки на сайта си.

Нека проверим няколко въпроса, за да разберем защо е важно да комбинирате данните от обратната връзка и данните за обхождането. Това ще ни помогне да разберем как да подобрим ранга на търсачките на нашите уеб сайтове и какъв вид действия трябва да предприемем, за да увеличим тяхната стойност в интернет.

Тук Игор Гаманенко, водещ професионалист от Семалт обсъжда начините за подтискане на вашия профил за обратна връзка с данните за обхождане .

1. Счупени страници с препратки

С разбитите страници и докладите за обратна връзка можете лесно да намерите страниците, които имат грешка с техните препратки и да се върнете към грешките 4xx и 5xx. Ако искате да избегнете този проблем, трябва да прекъснете връзките си в различни секции. Алтернативно, можете да възстановите страниците до статуса 200 или да актуализирате състоянието им до 301. Друг метод е, че можете да ги пренасочите към други полезни и подходящи страници или статии.

2. Страници без индексиране с препратки

Всички страници, които не са индексирани с обратна връзка, трябва да бъдат поправени правилно.Те ви позволяват да определите страниците, които връщат потребителите на грешките от 200. Ако възникне този проблем, страниците ви няма да бъдат индексирани и не можете да подобрите класирането на търсачките на уебсайта си.Ако искате всичките ви страници да бъдат открити от търсачките, трябва да коригирате неиндиционирания проблем възможно най-скоро.

3. Пренасочване на URL адреси с препратки

Уеб сайтовете променят оформлението и съдържанието си с течение на времето и е възможно да промените URL адреса и архитектурата си според текущата тенденция. Ако тя показва грешка от 301, не трябва да позволявате на търсещите машини да индексират уебсайта Ви, докато тази грешка бъде премахната. Вярно е, че обратната връзка с пренасочващата страница не е сериозен проблем, но можете да прегледате и промените настройките му, за да насочите към съответната аудитория. Уверете се, че сте използвали котва, за да увеличите шансовете си за подобряване на резултатите от търсенето.

4. Страници с отворени оси

Сайтовете с осиротели могат да доведат до много трафик на сайта Ви, но уебмастърите често ги забравят, като предоставят на посетителите си лошо на място. Трябва да прегледате страница със сити страници с обратна връзка един по един, като се уверите, че всички страници предлагат стойност на вашата аудитория.

5. Забраняване на URL адрес с препратки

Всички неодобрени URL адреси с някои препратки подчертават страниците, посочени в файла robots.txt. Страниците, които имат този проблем, могат да причинят проблеми на посетителите, като до голяма степен намаляват техния брой. Трябва да позволите на страниците да бъдат обходени, като ги премахнете от файла robots.txt.

6. Страница на Meta Nofollow с препратки

В доклада на Meta Nofollow с Backlink можете да идентифицирате страниците със и без мета тагове и да посочите грешките в тях. Можете да разрешите проблема, като премахнете ненужните маркери от уебсайта си. Обмислете инсталирането на подходяща приставка, за да подобрите общото представяне и вида на сайта си.

November 29, 2017
Semalt - Начини да хипновете вашия обратна връзка Профил с данни за обхождане
Reply