Back to Question Center
0

Семалт: Не принуждавайте Google да мрази вашия сайт

1 answers:

Джак Милър, Senior мениджър за успех на клиентите ви предупреждава, че Google може да направи своя блог или уеб сайт изчезнал от резултатите от търсенето, ако се опитате да го измамите с ниско качество на трафика или пълнене на ключови думи. Например, ако генерирате много трафик към уебсайта си и продължава да расте в няколко публикации, Google ще бъде предупреден за това и всички публикации и страници на сайта Ви в крайна сметка ще изчезнат от резултатите от търсенето му. И най-лошото е, че никога няма да бъдете предупредени за това. Просто ще бъдете изгубени в интернет и репутацията на уебсайта Ви може да бъде разрушена.

Закупуване на връзки

Ако някога сте купили връзки от някого или така наречената реномирана фирма SEO, има шансове, че Google ще накаже вашия сайт. Ако генерирате стотици хиляди връзки и се опитате да дойдете на първата страница, никога не можете да постигнете желаните резултати. Google вярва, че купуването на връзки е черна шапка SEO практика и всички други търсачки го наричат ​​спам. Неуважителните сайтове и профилите на социалните медии предлагат платени връзки, които не са подходящи за нищо. Така че никога не трябва да ходите с някоя от тези възможности.

Присъединяване към директории с неправилна връзка

Ако сте се присъединили към неподходящи директории за връзки, трябва да се отстраните от тях възможно най-скоро. Много директории ще пускат URL адреса ви случайно и това не харесва Google най-много..Търсачките считат, че повечето директории са нискокачествени спам, така че никога не трябва да ги избирате и да търсите само директории за качество. Мат Кътс от Google посочва, че директорите на връзките са една от най-неразбраните и странни части от SEO.

Член Маркетинг

Ако не сте чували за статия за маркетинг, позволете ми да ви кажа, че е бил в продължение на години. Идеята е да се напишат статии, да се въртят различни версии и да се правят малки корекции на думите. След това блогърите изпращат тези статии на различни сайтове за препратки. Уважаваните уеб сайтове и фирми обаче не вървят с тази опция. Ако смятате, че статията Base или E-Zine може да ви донесе качествени резултати, вие правите значителна грешка и може да видите, че вашият уеб сайт е загубен в резултатите от търсенето.

Ключова дума Пълнене

Безопасно е да се каже, че пълнежът на ключови думи не е приятелски настроен към уебсайт на всяка цена. Ако сте използвали много ключови думи и фрази в един абзац, Google скоро ще намали ранга ви и може да повреди репутацията на сайта Ви. Ключова дума за пълнене означава, че използвате много и много от ключовите думи в съдържанието си и ако се надявате, че това ще ви донесе добра класация, няма да ви се възползва по никакъв начин.

Текст на неестествена котва

Основната грижа на Google е да се отървем от неестествен котва. Ако не знаете нищо за това, позволете ми да ви кажа, че котвените текстове препращат към текста в конкретна връзка. Целта му е да изгради връзки на уебсайт. Google неотдавна актуализира своя алгоритъм, а неестествените котви се считат за спам .

Повредени връзки

Винаги трябва да проверявате уеб сайта си за невалидни връзки и да коригирате HTML кодовете. Повторете този процес три пъти седмично, за да сте сигурни, че сайтът Ви спазва правилата на Google. Търсачката не харесва уебсайтовете с разбити или безполезни връзки, така че никога да не отивате с това на всяка цена.

November 29, 2017
Семалт: Не принуждавайте Google да мрази вашия сайт
Reply