Back to Question Center
0

Семалт Отговори Защо Ключови пълнене води до наказания за панда

1 answers:

Джак Милър, Семалт Мениджър за успешни клиенти на успеха ще ви каже как да избегнете наказание от страна на Google и евентуално да заемате водещи позиции в SERP.

Моят уебсайт бе наказан през август 2013 г. в опресняването на данните. По това време актуализациите на Hummingbird са били освободени и няколко сайтове също са наказани. Оттогава не успях да си възвърна класирането в Google Търсене. След това бях наказан през ноември 2013 г., но не получих никакво уведомление за спам действия. Никога не съм правил връзка сграда и винаги се фокусира върху писане на качествени изделия.

Първоначално не можах да разбера защо уебсайтът ми се наказва. По-късно разбрах, че Google показва половината от страниците на моя сайт, докато използва своите алгоритми на търсачката . Имах висока степен на използване на някои от ключовите думи и е възможно ключовата дума за пълнене да доведе до Google да накаже моя уебсайт.

Вече е доказано, че прекомерното пълнене на ключови думи води до санкции на "Панда", но основното нещо, което трябва да имате предвид, е пълненето на една ключова дума или фраза, няма да засегне вашия сайт. Вместо това, пълненето на няколко ключови думи и фрази е вредно за вашите уеб страници..Докато пишете конкретна тема, можете да използвате голям брой ключови думи и фрази, като се има предвид, че тя е подходяща за вашия уеб сайт. Дори прекаленото използване на същите условия не е добро за уебсайта Ви, докато се говори за конкретен бизнес или продукт. Ако повтаряте грешката и ключовите думи във всички ваши статии, Вие яздите тигър!

Google има много проблеми с сайтовете като цяло. Когато се вгледа в уебсайта Ви и установи, че различни думи са използвани по невнимание, може да не ви даде добър ранг. Санкции за пълнене на ключови думи ще бъдат наложени на уебсайта Ви. Един от най-добрите начини за избягване на този проблем е да погледнете гъстотата на ключовите думи в опцията Индекс на Google на Вашия Инструмент за уеб администратори. Това ще ви даде представа какви термини се използват прекалено и как да ги избягвате.

Например, ако използвате думата "бизнес" на всичките си страници, не трябва да забравяте, че много сайтове са използвали тази дума в съдържанието си. По този начин Google ще счита, че се опитвате да измамите търсачките и ще наложите санкции на вашия уеб сайт.

Можете да обработвате и проверявате пълненото съдържание, като тествате URL адреса с анализатора на плътност на ключовите думи на SEOBook. Друга възможност е да намерите най-добрите и най-добрите URL адреси за конкретна ключова дума с помощта на приставка.

Мисля, че плътност от 3% или по-висока може да ви причини проблеми, тъй като Google ще сметне, че сте натъпкани ключови думи и фрази. Вместо това трябва да запазите гъстотата на ключовите думи от 1% до 2,5%. Това е добре за целите на SEO и няма да налага никакви санкции на вашия уеб сайт.

За всяка статия, която пишете и публикувате, плътността на ключовата дума трябва да е около 2,2% за един срок. Като цяло сайтът Ви трябва да ангажира потребителите чрез информационно и добре написано съдържание. Ще бъде добре, ако на читателите се предоставят полезни неща за четене. Това в крайна сметка ще подобри практическата работа на потребителите, което ще ви донесе повече трафик, повече акции, много коментари и по-добри рейтинги.

November 29, 2017
Семалт Отговори Защо Ключови пълнене води до наказания за панда
Reply