Back to Question Center
0

Semalt: SEO-Friendly съдържание, което ще направи Google Panda Love You!

1 answers:

Ако наскоро сте оптимизирали платформа и сте искали да публикувате нещо, имайте предвид, че висококачествено и без грешки съдържание може да увеличи доверието ви в интернет. Ще създадете много трафик от социалните медии и от Google, ако съдържанието ви е до марката.

Джак Милър Семалт мениджър за успешен мениджмънт на клиенти вярва, че качеството на съдържанието е най-важната област, на която да се съсредоточим, ако искате да избегнете санкции и понижаване на Google Panda. Тъй като Panda е задължителна част от алгоритъма за рейтинг на сайта на Google през 2017 г.

Фокусирайте върху потребителя:

Задължително е да се съсредоточи върху потребителите, когато става дума за съдържание и маркетинг в социалните медии. Долната линия е, че хората се опитват да публикуват и популяризират нискокачествено съдържание, но трябва да се съсредоточите върху публикуването на първокласни и уникални статии. В тази връзка всички уеб администратори и блогъри трябва да разберат някои основни аспекти за това как да удовлетворят изискванията за уеб съдържание, тъй като вратата към успеха може да се отвори само когато те не компрометират качеството на съдържанието .

Писането на съдържание, което е подходящо за SEO, се е превърнало в необходимост в тези дни, а текстът на вашите уеб страници трябва да бъде оптимизиран чрез използване на подходящи ключови думи и фрази.

Колко текст трябва да напишете?

Трябва да поставите съответни текстове на страниците за по-добър ранг в търсачка резултати.Това е безопасно да се каже, че няма оптимално количество текст на една статия, и тя се различава от тема на тема.Искам да кажа вида на съдържанието, което пишете, и темата ще покрие ще определи колко думи трябва да бъдат написани.Някои от темите могат да бъдат обхванати в 300-400 думи, докато другите изискват от вас да напишете до 2000-3000 думи.SERP също ще определи колко текст е необходим за по-добър ранг в резултатите от търсещите машини.Вместо да се фокусирате върху количеството на текста на основното съдържание (МК), вашият фокус трябва да бъде върху качеството на съдържанието и вида на статиите, които вашата аудитория харесва най-много. колко думи трябва да бъдат написани, някои страници получават по-добър ранг дори с 50 думи, а останалите трябва да впечатлят Google с до 5000 думи.

Джон Мюлер от Google заявява, че няма минимален брой думи и фокусът на писателите на съдържанието трябва да бъде върху качеството, а не върху количеството .

Колко думи можем да оптимизираме

Зависи и от няколко неща, например, трябва да обърнете внимание на главните условия на вашата страница. Уверете се, че няма копие и паста, а съдържанието отговаря на стандартите на Google. В тази ситуация ще бъде лесно да оптимизирате съдържанието.

Избягвайте изглаждане на ключови думи:

Пълненето на ключови думи е в противоречие с правилата на Google и други насоки за търсещи машини! Вместо да натъпкате толкова много ключови думи и фрази, трябва да обърнете най-голямо внимание, за да осигурите точно и качествено съдържание. Пълненето на ключови думи е процесът на повтаряне на същата ключова дума или фраза отново и отново в съдържанието ви. Тя се счита за техника на черна шапка SEO и противоречи на правилата и правилата на Google.

Първият сигнал за "потребителски опит", с който трябва да манипулирате, е висококачествено съдържание и минимално използване на ключови думи. Трябва да свържете съдържанието си с нишата на сайта си, като се уверите, че качеството не е компрометирано на всяка цена, тъй като това може да ви помогне да оцелеете в резултатите на Google.

November 29, 2017
Semalt: SEO-Friendly съдържание, което ще направи Google Panda Love You!
Reply