Back to Question Center
0

Семалт споделя 10 лесни хитове за стимулиране на SEO

1 answers:

Когато говорим за онлайн видимост и оптимизация за търсачки , едно от най-честите неща, които ни идват в съзнанието, е как да оптимизираме страниците и да използваме метаданни, както и ключови думи в нашето съдържание , Има различни стратегии и методи, от които се нуждаете да се погрижите, независимо от това, което правите на страницата SEO или off-page SEO. Интернет е огромен пейзаж с трилиони уеб сайтове, така че можете да донесете своята марка в резултатите от търсенето само ако знаете как да насочите подходящата аудитория.

Ето някои бързи хитове от Джейсън Адлер, мениджър за успех на клиента на Семалт , за да подобри SEO в голяма степен.

№1 Оптимизирайте вашите локални обяви

Първото нещо, което трябва да направите, е да оптимизирате местните си обяви. Съгласуваността е много важна в World Wide Web и може да е трудно хората да прекарват много време на уебсайта Ви. Ето защо трябва да ги привличате само към ясни и невероятни сделки. Местната регистрация се състои от телефонния номер, адреса, имейла и друга подобна информация. Предоставяйки го на вашите клиенти, можете да се уверите, че те са в безопасни ръце и сте готови да приемете сериозно техните нареждания.

№2 Управление на репутацията си

Много е важно да управлявате своята онлайн репутация. За това трябва да се съсредоточите върху получаването на много положителни отзиви, добри отзиви и онлайн рейтинги и рецензии, които говорят за себе си за вашата легитимност и надеждност. Това ще даде на търсачките представа за това колко надеждни и фокусирани сте във връзка с вашия бизнес.

№3 Постоянно опресняване на списъка с ключови думи

Трябва редовно да обновявате списъка си с ключови думи. Ако създавате много статии дневно, ще трябва да се уверите, че не се повтарят никакви ключови думи..Друга възможност е да зададете време от седмицата и да направите списък с ключови думи, които искате да се насочите през следващите дни.

№4 Не резервирайте SEO за вашия корпоративен сайт

Различни компании запазват SEO за своите корпоративни сайтове. Ако правите същото, позволете ми да ви кажа, че правите голяма грешка. Вместо това, понякога трябва да похарчите за заглавията на страниците, описанията, качественото съдържание и изображения.

№5 Създаване на качествено съдържание

Не можем да пренебрегнем значението на качествените статии и правилното използване на ключови думи в тях. Не е нужно да публикувате много нискокачествени статии всеки ден. Вместо това трябва да се съсредоточите върху публикуването на качествени неща и постоянно да поддържате видимостта на сайта си.

№6 Свържете вашите сайтове заедно

Ако имате няколко уебсайта, би било чудесно да ги свържете заедно. Това е една от най-добрите техники за SEO и много експерти го препоръчват на своите клиенти.

№7 Използвайте думите си

Когато създавате връзки, трябва да използвате собствените си думи и да престанете да разчитате на думите на други сайтове. Винаги трябва да използвате котвени текстове и да давате връзки към различните си статии, така че все повече и повече потребители да се ангажират.

№8 Не пренебрегвайте канала си в YouTube

Ако искате да постигнете добър ранг в резултатите от търсенето, не бива да пренебрегвате канала си в YouTube и да го свързвате с уебсайта си. Качете качествени видеоклипове в този канал и Google може да определи точките за бонус за сайта Ви и отличен ранг. Поставете вашите видеоклипове направо във вашите статии, за да привлечете много хора.

№9 Дръжте вашите социални общности бръмчене

Един от най-лесните начини за постигане на успех в интернет е социалните общности бръмчаха. Трябва редовно да използвате Facebook, Twitter, LinkedIn и Google+, които са най-добрите сайтове за социални контакти.

№10 Mobile е ключът към 2017

Вярно е, че подходящите за мобилни сайтове сайтове вероятно ще ангажират повече посетители. Направете сайта си отзивчив и приятелски настроен от Google, за да постигнете отлични резултати. Google дава по-добър ранг на сайтовете, които могат да се видят по-добре на всички видове устройства .

November 29, 2017
Семалт споделя 10 лесни хитове за стимулиране на SEO
Reply