Back to Question Center
0

Semalt за ключовата дума пълнене и скрити текст

1 answers:

Игор Гаманенко, мениджър за успех на клиента, казва, че пълненето на ключови думи и скритият текст са два основни проблема, които могат да повлияят на вашите класации и Google предупреждава уебмастърите да избягват такива неща. Когато става дума за скрит текст и пълнене на ключови думи, повечето хора мислят за петдесетте линии текст на бял фон в долния колонтитул на уебсайт. Това означава поставянето на текст в уеб страниците само за търсачката , а не за потребителите .

Това беше обичайна практика преди много години, въпреки че тенденцията се промени и оттогава се появиха много нови неща. Сега ни се казва как да скриете текста на страниците, как да го поставите под други елементи и как да го публикувате, без да позволявате на Google да знае нищо.

Ключови думи пълнеж е всичко за поставянето на ключови думи и фрази случайно в част от съдържанието. Най-често това няма смисъл и има за цел да подобри класирането на даден сайт в резултатите от търсенето. Ако смятате, че пълнежът на ключови думи ще ви помогне по някакъв начин, вие правите огромна грешка.

Google Distinguished Engineer Matt Cutts заявява, че използването на неща като JavaScript на уеб сайт е добро, но пълненето на ключови думи не може да бъде толерирано на всяка цена. Мат е възпитал точките, които въртенето не може да ви води никъде. Лицата, които публикуват дублирано или нискокачествено съдържание, трябва да преразгледат своето отношение към собствените си обекти и да поставят само свежи, подходящи статии. Ако те не преминат тестовете за спам на ключови думи, те вероятно ще бъдат санкционирани.

Безопасно е да се каже, че повечето от примерите за пълнене на ключови думи са очевидни и ясни. Добре е да класифицирате ключовите си думи и да ги включите в съдържанието си, но никога не се допуска пълнене и прекомерна употреба на ключови думи. Ако искате да заемате водещи позиции в SERP, трябва да се съсредоточите върху качеството, а не върху количеството. Не правете съдържанието си странно и неестествено с много ключови думи.

Защо това е сериозен проблем за вашия сайт? Ако този въпрос удари ума ви, позволете ми да ви кажа, че когато хората търсят конкретни ключови думи и стигат до уебсайта Ви, те искат да научат повече за тези ключови думи и фрази. И ако сте им предложили нискокачествено съдържание, нямате шанс за вас и вашия уеб сайт да оцелеете дълго. Скритият текст и пълнеж на ключови думи гарантират лошо потребителско изживяване, което накърнява репутацията на сайта ви като цяло.

Ако Google ви предупреждава за запълването или неясния текст на ключовата дума, трябва да се опитате да ги премахнете възможно най-скоро, като се уверите, че надеждността и качеството на сайта Ви се запазват. Ако не сте сигурни как да премахнете толкова много ключови думи от съдържанието ви, съветваме Ви да се консултирате с експерт по SEO или да се опитате да замените старото съдържание с нови и подобрени статии.

Google винаги съветва, че трябва да документираме нашия процес на почистване и да направим резервните копия на нашите данни. Това ще ви спести време и лесно можете да коригирате скрития текст и пълнене на ключови думи.

November 29, 2017
Semalt за ключовата дума пълнене и скрити текст
Reply