Back to Question Center
0

Семалт знае как да направите търсачките обичат вашия сайт

1 answers:

Безопасно е да се каже, че ключовите думи са задължителна част от съдържанието на уебсайта, така че винаги се нуждаят от вашето извънредно внимание. С други думи, можете да кажете, че използването на подходящи ключови думи е от съществено значение за оцеляването на вашия сайт. Освен това това е вид умения, които изискват значително време. Например, ако продавате орхидеи, трябва да мислите за съответните думи и редовно да ги включвате във вашите статии. Ще бъде чудесно, ако използвате главните ключови думи във всеки втори параграф, без да се разваля цялостния външен вид на статията. Накратко, трябва да се уверите, че съдържанието се чете естествено и написано без граматични или правописни грешки.

Игор Гамаменко, експерт Семалт казва, че може да ви хареса или не, но ключовите думи са неразделна част от всеки уебсайт. Те се използват за насочване към голям брой хора и ви помагат да разберете какви статии или думи ви зрителите търсят. Някои SEO специалисти прибягват до незаконни и неетични техники, като например пълнене на ключови думи, за да класират сайтовете на своите клиенти. Запълването на ключови думи може да се дефинира като надхвърляне на статии или мета тагове на уеб страниците с много ключови думи, фрази и подходящи думи.

Доброто мета описание, от друга страна, е нещо, от което трябва да обърнете внимание. Уверете се, че не използвате повече от една ключова дума тук. Обърнете внимание на примерите за мета-описанията на други уебсайтове. Опитайте се да научите от тях и да напишете мета-описанията си така, че да изглеждат безупречно и да имат само една или две ключови думи.

Позволете ми да ви кажа, че пълненето на ключови думи никога няма да работи за бизнеса ви, тъй като роботите за търсене ще преглеждат сайта ви и съдържанието му за качество. Ако вашият уеб сайт съдържа неестествени ключови думи и висока плътност на една дума или фраза, нейното класиране ще бъде премахнато. В някои случаи Google, Bing и Yahoo могат да санкционират или да забранят сайта ви за цял живот и не могат да бъдат индексирани.

Ето защо трябва да бъдете внимателни, докато използвате няколко ключови думи и не правите много релевантни думи и фрази за подобряване на класирането. Резултатите ще бъдат противоположни и не можете да постигнете желаните резултати. Предлагаме ви да пишете качествено съдържание и да се съсредоточите върху информативните статии, така че търсачките да обичат вашия сайт.

November 29, 2017
Семалт знае как да направите търсачките обичат вашия сайт
Reply