Back to Question Center
0

Семалтова практика: катастрофални последствия от изглаждане на ключови думи

1 answers:

Джак Милър, Семалт старши мениджър за успех на клиенти, казва, че когато става дума за писане на статии, които са подходящи за SEO, ключовият елемент често се счита за основен елемент. Google, Bing и Yahoo не харесват това и не трябва да прекалявате с използването на ключови думи в съдържанието си на всяка цена. В ранните дни на SEO, ключови думи пълнеж е нещо, което е работил добре и помогна на уебмастъри да получат добър ранг в търсачката резултати. Тези дни, тенденцията е променена от цялото, и не можете да увеличите вашето класиране с пълнене на ключови думи. Освен това, Google може да накаже сайта ви и да го забрани за цял живот, ако публикувате пълни с ключови думи статии.

Какво не е наред с пълнене на ключови думи?

Безопасно е да се каже, че пълненето на ключови думи е бяла шапка SEO техника, но сега тя се счита за чисто SEO стратегия за черна шапка. Мат Кътс от Google заявява, че компанията се опитва най-добре да прави разграничение между висококачествени изделия и нискокачествено съдържание. Всеки, който се занимава с пълнене на ключова дума или използва прекалено SEO техники, ще трябва да страда рано или късно. Google винаги търси уеб сайтове, които имат отлично качество и информативно съдържание. Компанията има няколко инженери в своя екип, работещи по предотвратяването на ключови думи пълнене и скоро ще санкционира сайтовете, които участват в тази измама .

Едно от основните опасности е, че Google ще намали страницата ранг на вашия сайт.Има шансове, че ще бъдат премахнати или санкционирани в резултатите от търсачката.Това каза, че няма полза да се съсредоточите върху много ключови думи, вместо да се опитате да поддържате качеството на уеб страниците си и да работите по ключови думи, само когато са необходими.

Друг недостатък е, че повечето от вашите клиенти и посетители няма да харесат пълненето на ключови думи. Не бива да забравяте, че те искат да четат ангажиращи, полезни и полезни неща. Ако сте натъпкали много ключови думи и сте компрометирали качеството, не можете да извлечете очакванията си и да не превърнете посетителите си в щастливи клиенти.

Оптимизация на ключови думи, която работи:

Вярно е, че използването на ключови думи е много важно, но трябва да разберете разликата между използването на ключови думи и пълнене на ключови думи. Нека тук ви кажа, че те са две различни SEO практики. Google се отървава от пълненето на ключови думи, но обича статиите, които съдържат подходящ и разумен брой ключови думи.

Така че, трябва да мислите за ключовите си думи мъдро и да не използвате много ключови думи и фрази в същия параграф. Никога не трябва да се фокусирате върху ботове за SEO, които индексират сайтовете и смятате, че са надеждни. Google има свои собствени правила и правила и всеки уеб администратор трябва да ги следва, ако иска да постигне желаните резултати .

Как да балансирам вашите ключови думи?

Освен основните ключови думи, никога не трябва да използвате фразите, които нарушават потока на вашето съдържание. Различни блогъри и уебмастъри се фокусират върху ключови думи и фрази, но трябва да запазите плътността на ключовите думи само от два до четири процента. Можете да използвате синонимната база данни на Google, за да сте информирани за това, което Google харесва най-много и как да увеличите своята експозиция в интернет.

November 29, 2017
Семалтова практика: катастрофални последствия от изглаждане на ключови думи
Reply