Back to Question Center
0

SEO трикове от Semalt - Местни препратки и как да ги намерите

1 answers:

Местните препратки възникват само с една основна цел: да се изгради връзка с дадено местоположение. Силната местна връзка трябва да следва следните критерии: да пренасочва посетителите към уебсайта и да отговаря на нуждите или предпочитанията на местния пазар .

Ръководителят на успеха на клиента на Семалт , Джейсън Адлер, обяснява тук всичко, което трябва да знаете за местните обратни връзки

Предприятията, които влияят върху регионалните пазари, нямат висока власт върху търсещата машина . Те също така могат да бъдат малки фирми като вас. Но тъй като те са много влиятелни, получаване на връзка от тях може да бъде по-ценно.

Причината, поради която малките собственици търсят местни препратки, се дължи на ограниченията, които имат. Най-често липсва качествено съдържание, което големите издатели търсят, в резултат на ограничените бюджети. Като предприемач е добре да се стигне до звездите, но също така е важно да се разбере работният параметър. Няма смисъл да се прави бизнес в един регион, докато се насочва трафикът от друг.

Започнете с цитати

Някои от задачите, които ще помогнат на бизнеса да започне с местното обратно препращане, са да създава цитати, да търси общи указатели и да гарантира, че цялата бизнес информация е актуална и точна. Създаването на цитат помага на собственика да постави своя NAP (име, адрес, телефонен номер) или връзка към целева страница на своя сайт на приличен уеб сайт, който не съдържа спам. Това също така увеличава шанса търсачките да го индексират по време на случайни търсения, ако конкуренцията по заявката е ниска. Получете името на марката на неограничен брой източници. Yext и Moz на местно ниво могат да помогнат с цитиране сграда.

Възможностите лежат навсякъде

Има твърдения, че локалното изграждане на връзка е неестествено, нефункционално или невъзможно. трябва да бъде по-креативна от големите издатели.Овентуалните възможности за създаване на връзки на уеб сайтове са много по-ограничени, тъй като местните ключови думи не разполагат с толкова голям обем.Тези целеви сайтове са с малко авторитет.Използвайте местни вестници, местни блогъри, страници със събития в този регион, други местни фирми или местни благотворителни организации, които действат като спонсори .

Възможностите са широки, но преди да влязат в ново пространство, разберем неговите ограничения. Посоченият радиус определя начина, по който се изпълняват стратегиите за насърчаване на бизнеса. Съществуващите ограничения повишават творчеството и ефективността на намирането на възможност.

Отворете инструмент за свързване, за да започнете да намирате перспективи

Всяко добро средство трябва да работи за уебсайта. Независимо от това, разгледайте позицията на бизнеса и факторите на конкуренцията. Изследване на местните ключови термини и да видим как се класира друг бизнес на тях и на тези с най-висока класа.

Направете списък на тези компании и вижте какви препратки са придобили в миналото. Сравнете, за да видите кои споделени връзки съществуват, тъй като те са текущата конкуренция на пазара. Направете сравнение на профила с обратна връзка на сайта, за да видите какво му липсва. Премахнете всички дублиращи се връзки, които са общи с конкуренцията и отидете след тези, които сайтът им не разполага. Сайтът е в по-добра позиция да се състезава сега, ако го направи без недостатъци .

Намиране на повече възможности

Ако конкуренцията попадне, най-логичното и естествено нещо, което трябва да направите, е да получите повече връзки. Разгледайте други местни фирми, които не са в настоящата индустрия, за да знаят как те изграждат своите. Възможно е да има някои ниско висящи плодове, които може да са поддържали малък бизнес в миналото. Един от методите е да се намерят високотехнологични предприятия от услуги като Yelp и да се поставят в инструмент за обратна връзка. Те не предлагат никаква стойност, но съдържат много информация за различни техники за популяризиране.

November 29, 2017
SEO трикове от Semalt - Местни препратки и как да ги намерите
Reply