Back to Question Center
0

Смалт Експерт: Как да блокираме рекламите в приложения за Android, игри и браузъри

1 answers:

Рекламите се превърнаха в необходимо зло и различни приложения и уеб сайтове предоставят безплатен софтуер, безплатно съдържание и безплатни услуги, защото рекламодателите ги плащат. По този начин доставчиците на услуги трябва да обслужват рекламите на своите посетители и да генерират приходи, за да ги задържат в света на бизнеса дълго време. Те също се нуждаят от доходи за хостинг и домейни, както и за развитие. Потребителите се възползват от предимствата от използването на своите продукти безплатно. Въпреки това рекламните разположения се оказват досадни и допринасят за не толкова привлекателен опит на потребителите.

Тук Майкъл Браун, високопоставен професионалист от Семал Цифрови услуги, ще ви разкаже как да блокирате реклами на устройството си с Android.

Можете лесно да предотвратите появяването на голям брой реклами в игрите и приложенията си, както и в браузърите си. Надяваме се, че тези методи ще работят както за не-корени, така и за корени устройства, но преди да започнем, трябва да имате File Manager като Astro File Manager. Възможно е да се използват и други мениджъри на файлове, но трябва да се опитате да блокирате рекламите на свои собствени рискове. Ние не носим отговорност за каквито и да било странични ефекти върху устройството ви с Android.

Метод # 1. Adblock Plus (ABP)

При този метод ще използвате блокери на реклами (приложения) за блокиране на всички реклами на устройството си с Android, като рекламите, които се показват в различни игри и приложения. За щастие има различни рекламни блокери за потребителите на Android и разработчиците на приложения..Най-добрите обаче са AdAway и Adblock Plus (ABP). Можете да инсталирате някоя от тези програми въз основа на вашите изисквания и очаквания. Ако искате да блокирате реклами с Adblock Plus, позволете ми да ви кажа, че това е програма с отворен код и има опции, които да позволяват неинтрузивните реклами. Този метод е подходящ както за неорганизирани, така и за вкоренени устройства. Лесно можете да инсталирате приложението за блокиране на рекламите на устройството си, но винаги се изисква натоварване на страници, тъй като Google наскоро премахна всички приложения на рекламни блокове от Google Play Магазин.

Метод # 2. Блокиране на рекламите с файл "хостове"

Можете лесно да блокирате всички нежелани реклами, като използвате хост файла. Този метод ви позволява да предотвратите голям брой реклами на устройството си с Android и да работите само за корени устройства. Файлът за хост е обикновен файл във вашата операционна система. Когато искате да стартирате сайт с името му, операционната система ще търси този хост файл, за да оцени съответния IP адрес. Ако успее, ще се използва mapped IP адресът. В противен случай DNS (услугата за име на домейни) ще получи заявка за това, как да намери IP адреса на името на хоста. Можете лесно да настроите хост файла. За това трябва да отидете на MVP в браузъра, където ще се отвори обикновен файл. Запишете го на компютъра си и по-късно го копирайте от него в устройството си с Android.

Не забравяйте да отбележите пътя на файла. На устройството си с Android трябва да отворите файловия мениджър и да копирате хост файла на това място.

Опаковка

Вярно е, че рекламите са дразнещи и досадни, но те са добър начин да знаете за най-новите продукти, услуги, уеб сайтове и приложения. Трябва да позволите на ненатрапчиви реклами да се показват, за да имате представа за това, което е тенденция в наши дни. Друга възможност е да използвате платените приложения, за да спрете тези реклами да ви досаждат в интернет.

November 29, 2017
Смалт Експерт: Как да блокираме рекламите в приложения за Android, игри и браузъри
Reply