Back to Question Center
0

Социални медийни маркетингови съвети от семал ти трябва да знаете

1 answers:

Ако управлявате малък и нов бизнес, има шансове, че сте пренебрегнали присъствието на социалните медии. И ако прекарате повече от достатъчно време в сайтове като Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn и Google+, Ник Чайковски експерт Семалт ви гарантира, че тези сайтове ще ви дадат много ползи време. Поради това е важно социалните медийни сайтове да бъдат избирани разумно и да прекарват известно време в управлението си. Колко време прекарвате ще решава колко изгледи на уебсайта ви и колко продукти можете да продавате онлайн. Facebook и Twitter са две основни социални медийни мрежи, където експозициите на лични и търговски марки са от голямо значение. Днес сме споделили някои съвети за социални медийни маркетинг за всеки малък бизнесмен.

Facebook

Докато използвате Facebook, трябва да създавате страници, да се присъединявате към общности и да ангажирате все повече хора чрез реклами в Facebook. Това няма да ви струва много, но целевата Ви аудитория определено ще се опознае всичко за марката и бизнеса ви. Първата стъпка е да създадете своята бизнес страница и да я потвърдите от Facebook. Уверете се, че сте го запълнили с много ангажиращо съдържание и пишете качествени статии за вашите марки. Споделете страницата в общностите и поискайте от другите да харесат..Следващата стъпка е да създадете стратегии за съдържание за Facebook и да публикувате статиите, когато повечето от вашите фенове са онлайн. Би било чудесно да планирате постовете и да получите максимална експозиция, особено по време на пиковите часове.

Twitter

Докато използвате Twitter, целта ви трябва да бъде да получите много последователи и да вмъкнете правилните бележки, за да направите това възможно. Twitter е един от най-добрите начини за взаимодействие и общуване със света. Ако вашите tweets станат вирусни, можете да бъдете сигурни за отлично онлайн присъствие. Първото нещо, което е възможно, е да изработите правилно биологията си. Поставете името си, снимката на потребителския си профил и напишете малко за себе си с връзка към вашата марка. Следващата стъпка е да изберете хората, които искате да следвате, и да ги помолите да ви следват. Повторете този процес всеки ден и уверете се, че непрекъснато се интересувате от аудиторията си. Ако споделяте някои полезни и полезни неща в Twitter, има шансове да получите много последователи в рамките на няколко дни.

LinkedIn

LinkedIn е третата най-известна и невероятна социална медийна платформа. Тук търсещите работа и бизнесмените се срещат ежедневно. Не би било погрешно да казвате, че LinkedIn е вашата цифрова автобиография. Тук ще трябва да пишете за вашия личен и професионален опит, образование и опит да се свържете с голям брой хора. Колкото повече хора свързвате с вас, толкова по-високи ще бъдат шансовете ви да се наемат онлайн. Дори когато правите и популяризирате бизнес в LinkedIn, лесно можете да получите излагане въз основа на броя на връзките и последователите, които имате. Понастоящем популяризирайте съдържанието си и споделяйте практически неща почти всеки ден.

November 29, 2017
Социални медийни маркетингови съвети от семал ти трябва да знаете
Reply