Back to Question Center
0

Време е за съвет от Semalt - SEO тактики да разгледа

1 answers:

Когато става въпрос за мислене за SEO, двете основни неща, които пресичат ума ни са ключови думи и препратки. Тъй като Google продължава да подобрява разбирането за човешкото поведение, той стартира някои стратегии и пренасочи това, което счита за значителен класиране на сигнали. Търсещите машини сега дават на UX възможно най-голямо внимание.

Иван Ковалов, професионален член на персонала от Семалт Цифрови услуги, гарантира, че тези технически ощипвания ще ви позволят да се възползвате от най-новите техники, предлагани от Google.

тактика # 1. Открити графи за социални медии

Вече беше доказано, че отворените графики на социалните медии са много по-полезни и по-добри от обикновения формат. Може да имате няколко Facebook приятели, които са хронични плакати за статии. Идеята е да споделяте някои динамични публикации в интернет и тя е наречена Open Graph. За щастие, той е достъпен за потребителите на Twitter и Facebook и може да увеличи цялостното представяне на уебсайта Ви. Open Graph извлича от съдържанието на сайта ви и го показва правилно в социалните медии. Тя ви помага да увеличите класирането и видимостта на уебсайта си и Google може по-добре да обходи съдържанието на отворената графика.

тактика # 2. Коригирайте файла robots.txt

Когато паяците на търсачката сканират през уебсайтовете, по време на тази процедура основно търсят файла robots.txt. Важно е да не им давате подвеждаща инструкция. Ако сте забелязали необясним трафик, трябва да проверите файловете robot.txt, като се уверите, че са правилни. Освен това можете да контролирате как търсачките индексират уебсайта Ви и кои страници не трябва да се индексират поради нискокачествено съдържание..С други думи, можем да кажем, че трябва да коригирате файла си robots.txt и да спрете спам и ботове от удари на страниците ви.

тактика # 3. Маркерите за заглавия помагат на Google да разбере уебсайта Ви

Не би било погрешно да казваме, че маркерите с надписи помагат на търсачките да разберат сайта ви по по-добър начин. Колкото по-ангажиращо и информативно е съдържанието ви, толкова по-лесно ще бъде търсачките да го класират и по-добрия опит, който потребителите ще имат. Търсачките, особено Google, знаят кога потребителите се възхищават на съдържанието на уебсайта и съответно го възнаграждават. Google може да увеличи класирането на вашия сайт само когато отчетът за UX е подготвен правилно. Уверете се, че използвате логически етикети на заглавната част и помогнете на Google да сканира и индексира вашия сайт.

тактика # 4. Използвайте инструментите за администриране на Google

Пакетът от уеб услуги на Google може да се използва, за да помогне на уебсайта Ви да работи по-добре от всякога. Той стимулира SEO стратегиите ви до голяма степен. Инструменти като Search Console на Google могат да се използват редовно. Тези инструменти ви помагат да наблюдавате как сайтът Ви е индексиран и да предоставяте информация за стратегиите си за SEO. Можете да се възползвате от безплатните услуги на Google и да изпратите Sitemap директно до търсачките. Това ще им позволи бързо да индексират уеб страниците ви и не трябва да чакате дълго.

тактика # 5. Проверете най-новите приставки и актуализации на сайта

Винаги трябва да следите последните приставки и уроци. Уверете се, че скоростта, навигацията, дизайна и показването на уебсайта Ви са до марката и включват съображенията за класиране на Google. Почти всички уеб хостинг компании актуализират шаблоните и приставките си редовно. Трябва да направите същото, ако искате да увеличите UX на сайта, като подобрите неговата цялостна производителност и видимост.

тактика # 6. Оптимизиране за миг: Google и Facebook

Facebook Instant Статии, Apple News и Google AMP най-добрите и водещи инструменти в интернет, обещавайки ангажиращо и чисто оформление за уебсайта Ви и подобрявайки времето за зареждане до голяма степен.

Потребителите никога не са насочени извън Facebook, когато кликват върху тези връзки, но съдържанието на уебсайта Ви се показва във впечатляващ формат. Много издатели се възползват от тази техника и увеличават трафика на сайта си, като подобряват своя ранг на търсачките.

Независимо дали използвате всички тези техники или избирате само една от тях, ще видите, че сайтът ви получава подобрени редове от търсачките.

November 29, 2017
Време е за съвет от Semalt - SEO тактики да разгледа
Reply